Skip to content
Brand

Ontdek de laatste stijlen van Converse in de nieuwe collectie

27 augustus 2024 18:56
Ontdek de laatste stijlen van Converse in de nieuwe collectie

De modellen van Converse zijn met hun tijdloze designs een must voor elke sneakerliefhebber. Van de Chuck 70 tot het skate silhouet One Star – er is voor ieder wat wils. Laat je inspireren en kijk hier enkele picks uit de Converse collectie.

Comme des Garçons PLAY x Converse Chuck 70

Misschien wel een van de beste collabs op het gebied van sneakers: Comme des Garçons PLAY en Converse. Het duo werkt al langere tijd samen en heeft al een hoop designs uitgebracht, al blijft de Chuck 70 met het rode hartje op de hiel wel een fan favorite.

Run Star Legacy CX

De Run Star Legacy CX is met zijn chunky design een ware eyecatcher. Hate it or love it, de Run Star Legacy CX is zeker een sneaker waar je mee opvalt. De sneaker haalt inspiratie uit de iconische Chuck Taylor en voegt hier een platformzool aan toe.

Carhartt WIP x Converse One Star Academy Pro

Een andere collab die nu te verkrijgen is bij Converse, is die met Carhartt WIP. Het duo werkte afgelopen zomer samen en onthulde verschillende silhouetten, waaronder de One Star Academy Pro. Het silhouet is speciaal ontworpen voor skateboarden en biedt extra comfort.

Custom Chuck Taylor All Star Lift Platform

Mocht je nog lastminute op zoek zijn naar een geschikte zomersneaker, dan is deze fleurige Chuck Taylor All Star Lift Platform misschien wat voor jou. De sneaker is onderdeel van de Converse By You collectie, wat betekent dat je het bovenwerk naar je eigen smaak aan kunt passen.

Chuck 70 Plus

De Converse Chuck 70 Plus is een aangepaste variant van de klassieke Chuck Taylor. De sneaker combineert iconische kenmerken met een futuristische twist. Asymmetrische elementen op de upper en op de middenzool geven de sneaker zijn unieke touch.

Converse CONS AS-1 Pro

Converse CONS AS-1 Pro
CONS AS-1 Pro

De Converse CONS AS-1 Pro is ontworpen door Alexis Sablone en combineert Converse historie en moderne skatingtechnologie. De sneaker heeft een chunky silhouet. Het bovenwerk combineert de materialen suède en leer. De CX foam biedt demping en comfort tijdens het skaten.

Run Star Trainer

Converse Run Star Trainer
Converse Run Star Trainer

De Run Star Trainer is een van Converse’s laatste silhouetten. Het model is geïnspireerd op de OG Star Chevron. Het bovenwerk combineert de materialen nylon, suède en leer. De chunky buitenzool biedt tractie en grip. Op de tong en op het middenpaneel is het Converse logo gezet.

All Star Lift Platform Water Repellent Leather

Mocht je alvast op zoek zijn naar een geschikte sneaker voor het najaar, dan is de Chuck Taylor All Star Lift Platform met waterbestendig leer misschien een goede fit voor jou. De sneaker is gevoerd en heeft een upper dat gemaakt is van stevig leer.

Quartersnacks x Converse CONS One Star Pro

Tot slot vind je bij Converse de recente collab met Quartersnacks, een blog geboren uit de Tompkins Square Park scene in 2005. Het platform is sinds zijn oprichting enorm gegroeid in de New Yorkse skatecultuur en bracht in 2024 de Converse CONS One Star Pro uit als eerbetoon aan een iconisch tijdperk.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date