Skip to content
Newsfeed

Nike brengt de PlayStation Air Force 1 terug in 2025

31 juli 2024 15:43
Nike brengt de PlayStation Air Force 1 terug in 2025

Nike brengt een volgende OG sneaker terug: de PlayStation x Nike Air Force 1 uit 2006. Recent gingen de eerste geruchten al rond over verwachte rereleases van de Undefeated x Air Jordan 4 en de Wu-Tang Clan x Nike Dunk High. De PlayStation x Nike Air Force 1 is de volgende in het rijtje en wordt in 2025 verwacht.

Of het een poging is om de harten van sneakerliefhebbers terug te winnen of dat het onderdeel is van een groter marketingplan; Nike lijkt zich volledig gestort te hebben op het terughalen van sneaker grails. Recent verschenen releases als de HUF x Nike Air Max 1 en Nike Air Safari en ook voor de komende maanden staan er weer een hoop comebacks op de planning.

Eentje daarvan, is de PlayStation x Nike Air Force 1, een sneaker die oorspronkelijk aan een select aantal Sony werknemers geschonken werd. De sneaker vierde de release van de PlayStation 3 console. Er zouden slechts 150 paren van de sneaker te verkrijgen zijn. Eentje daarvan kwam terecht bij Kobe Bryant.

Sinds de release uit 2006 heeft PlayStation meerdere sneakers uitgebracht met Nike en zelfs eentje met Travis Scott. Nu lijkt het erop dat de PlayStation x Nike Air Force 1 terugkeert. Het is nog niet bekend wanneer de sneaker precies zal releasen.

Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates. Bekijk hieronder de foto’s van de release uit 2006.

PlayStation x Nike Air Force 1
PlayStation x Nike Air Force 1
PlayStation x Nike Air Force 1
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date