Skip to content
Newsfeed

Memphis Depay sluit zich aan bij PUMA

3 maart 2022 18:03
Memphis Depay sluit zich aan bij PUMA

Memphis Depay sluit zich aan bij het team van PUMA. De Nederlandse voetballer verliet in 2021 Under Armour en gaat nu aan de slag als ambassadeur bij PUMA. Op 2 maart 2022 poste het account van PUMA een video waarop te zien was dat Depay een contract ondertekende.

Memphis Depay is misschien wel een van de meest veelzijdige voetballers van tegenwoordig. Naast het hebben van een talent voor voetbal, heeft Depay ook een eigen album uitgebracht ‘Heavy Stepper’ (2020) en staat hij bekend om zijn goede kledingsmaak naast het speelveld.

De samenwerking met PUMA is dan ook een logische stap vind Depay. Vanaf jonge leeftijd is de voetballer al groot fan van sneakers. Op zijn zestiende tekende hij zijn eerste contract en kon hij meer sneakers kopen met zijn geld.

“The Louis Vuitton x Kanye West collab was dope”, vertelt hij in een interview met Complex (2022). “I bought that with my first contract money, and it was directly gone.” Ook als sporter zijnde is het hebben van een comfortabele sneaker een must. Hierin komt de samenwerking met PUMA goed van pas.

De voetballer is positief over de samenwerking en kijkt uit naar de komende werken. “I see what PUMA was doing, like supporting the athletes on-field and off-field. And for me, that’s super interesting, because I feel like they are a brand that are free, like have an open mindset”, vertelt Depay.

Waar PUMA en Memphis Depay mee zullen komen in de komende maanden, is nog onbekend. Houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze samenwerking en bekijk hier de aanbieding op de PUMA website.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date