Skip to content
Newsfeed

Jürgen Klopp en adidas onthullen de SPZL F.C. collectie

16 september 2024 15:50
Jürgen Klopp en adidas onthullen de SPZL F.C. collectie

Inmiddels hebben we al verschillende adidas SPZL-collecties voorbij zien komen, maar deze september 2024 brengen ze iets nieuws: de SPZL F.C. collectie, geïnspireerd door de sport voetbal.

Deze collectie brengt sport en lifestyle samen op een bijzondere manier, met Jürgen Klopp, de voormalige coach van Liverpool, als ster van de campagne.

SPZL Footwear

Zoals gebruikelijk bestaat deze collectie uit zowel schoenen als kleding. Wat betreft de schoenen heeft adidas de Copa Mundial SPZL F.C. een luxe upgrade gegeven vergeleken met de klassieke Copa Mundial. Deze nieuwe versie komt uit Duitsland, met een premium leren bovenwerk, een omklapbare tong en opvallende rode studs en stiksels. Dit ontwerp eert de iconische voetbalschoenen uit de jaren ’80.

Daarnaast is er de Mundial Team SPZL F.C., ontworpen voor kunstgras. Deze sneaker heeft een zwart leren bovenwerk, een vernieuwde suède T-neus en een oversized tong met het kenmerkende Mod Trefoil logo. Ideaal voor op het veld, maar ook stijlvol genoeg om als lifestyle-item te dragen.

SPZL F.C. collectie
SPZL F.C. collectie
Beelden van adidas

Voor degenen die liever aan de zijlijn staan, is er de Lothertex SPZL F.C.. Deze sneaker bevat een adi-Tex membraan, waardoor het bovenwerk bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het kleurenschema in grijs, charcoal en wit past mooi bij de rest van de collectie.

SPZL F.C. collectie

SPZL Apparel

De kledinglijn bevat een strak grijs trainingspak met een tracktop en bijpassende trackpants, ideaal voor zowel training als vrije tijd.

SPZL F.C. collectie

Voor een casual uitstraling zijn er een comfortabele longsleeve polo en een zachte crewneck. De collectie wordt afgerond met een robuuste CORDURA parka, die zowel functioneel als stijlvol is.

SPZL F.C. collectie

De adidas SPZL F.C. collectie zal in beperkte oplage gaan droppen op 17 september 2024. Verkrijgbaar via de adidas Confirmed app en geselecteerde winkels.

Benieuwd naar meer SPZL sneakers? Klik dan op de button!

SPZL F.C. collectie
SPZL F.C. collectie
SPZL F.C. collectie
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date