Skip to content
Newsfeed

Marvel’s Doctor Strange krijgt zijn eigen adidas pack

15 oktober 2024 14:20
Marvel’s Doctor Strange krijgt zijn eigen adidas pack

adidas en Marvel hebben hun krachten gebundeld voor een samenwerking die elke sneaker- en filmfan blij zal maken! Deze keer draait het allemaal om Doctor Strange, en ik kan je vertellen, het resultaat is magisch. In samenwerking met size? zullen er drie sneakers gaan droppen: de Gazelle Indoor, Handball Spezial en New York. Waarbij de sneakers geïnspireerd zijn op de Doctor Strange-films.

Marvel x adidas Doctor Strange Trilogy pack

De collectie legt de nadruk op de drie Sanctum Sanctorum-locaties, de mystieke heiligdommen van de Masters of the Mystic Arts in New York, Londen en Hongkong. Als je net zo’n fan bent van Doctor Strange als ik, weet je dat deze sanctums cruciaal zijn in de strijd tegen bovennatuurlijke krachten.

Elke sneaker in de collectie heeft zijn eigen unieke design en kleurenschema, passend bij de sanctums die ze vertegenwoordigen. Zo heeft de Gazelle Indoor een groentint, geïnspireerd op het London Sanctum. De Handball Spezial, gebaseerd op de Hong Kong Sanctum, combineert marineblauw en lichtroze.

De New York sneaker is absoluut de showstopper. Deze mosterdgele sneaker is een eerbetoon aan het meest beroemde Sanctum, het huis van Doctor Strange zelf in New York. Elke sneaker heeft unieke details, zoals het Seal of Vishanti op de hak en de grafische inlegzolen geven je een kijkje geven in de psychedelische wereld van de films.

Doctor Strange Sanctum van New York vergelijking met de adidas New York
Sanctum van New York | Foto van @lukematthews_

Deze samenwerking werd voor het eerst onthuld tijdens de New York Comic Con en trekt veel aandacht dankzij de unieke details. Het Marvel x adidas Doctor Strange Trilogy pack wordt verwacht te gaan droppen in oktober 2024 exclusief bij size?. Een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend. Blijf daarom de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten houden voor het laatste nieuws.

Marvel x adidas Dr. Strange Trilogy pack
Marvel x adidas Dr. Strange Trilogy pack
Marvel x adidas Dr. Strange Trilogy pack
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date