Skip to content
Newsfeed

Eerste blik op de NOCTA x Nike Air Max Plus

4 oktober 2024 18:03
Eerste blik op de NOCTA x Nike Air Max Plus

Drake en Nike zetten hun samenwerking voort, dit keer met een nieuwe toevoeging aan de NOCTA-lijn: de NOCTA x Nike Air Max Plus. De NOCTA x Nike Hot Step 2 is in 2024 in verschillende colorways verschenen, waarbij de meeste binnen no-time zijn uitverkocht. Voor 2025 staat ons een geheel nieuw ontwerp te wachten.

De NOCTA x Nike Air Max Plus lijkt in drie kleuren te gaan droppen: zwart, grijs en blauw, elk met opvallende details. De typische golvende lijnen van de Air Max Plus zijn vervangen door strakke, rechte TPU-lijnen die het bovenwerk sieren. Deze lijnen verwijzen mogelijk naar Drake’s thuisstad Toronto, ook wel ‘The Six’ genoemd.

In plaats van de traditionele veters heeft de sneaker een trekkoordsysteem, wat het ontwerp een sportieve, hiking-geïnspireerde vibe geeft. Natuurlijk mag ook de branding niet ontbreken: het NOCTA-logo is subtiel aanwezig op de tong en neus, terwijl het ‘Tn Air’ logo trouw blijft aan het origineel.

Fans van Drake zullen zich wellicht de ‘Stage Use Only’ versie van de Air Max Plus herinneren die hij tijdens zijn tour in 2018 droeg. Hoewel die versie nooit officieel is uitgebracht, zien we nu duidelijk invloeden daarvan in deze nieuwe samenwerking.

Helaas moeten we nog even wachten voordat deze paartjes officieel in de winkels liggen, er wordt verwacht dat ze in 2025 zullen gaan droppen. Blijf vooral de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten houden voor updates.

NOCTA x Nike Air Max Plus
NOCTA x Nike Air Max Plus
NOCTA x Nike Air Max Plus
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date