Skip to content
Watch

De Tim en Tom Sneaker Podcast – Ep. 35 Seizoensspecial

9 augustus 2024 16:16
De Tim en Tom Sneaker Podcast – Ep. 35 Seizoensspecial

Op vrijdag 9 augustus 2024 verschijnt er een nieuwe aflevering van de Tim & Tom Sneaker Podcast, dit keer zonder gasten. In de volgende aflevering bespreekt het duo de beste en slechtste releases van afgelopen seizoen, de comeback van de Patta x Nike Air Max 1 ‘Chlorophyll’ en de opvallendste trends van 2024 tot nu toe.

Bekijk de aflevering op het Sneakerjagers YouTube-kanaal.

De Tim & Tom Sneaker Podcast

Elke twee weken nemen Tim Beumers en Tommy Triggah je mee in de wereld van sneakers met de Tim & Tom Sneaker Podcast. In de podcast houdt het duo je up-to-date over de laatste releases, interessantste verhalen uit de sneaker community en delen ze persoonlijke ervaringen en anekdotes.

In tegenstelling tot de voorgaande afleveringen van het seizoen, is de seizoensspecial met enkel Tim en Tom. Het duo heeft het uitgebreid over de beste sneaker momenten van 2024 so far. De Nike Air 180 die zijn comeback maakte, Travis Scott die zijn eerste signature sneaker onthulde en nog veel meer, je ziet het allemaal in de volgende aflevering.

De Tim en Tom Sneaker Podcast
De Tim en Tom Sneaker Podcast

Naast releases hebben Tim en Tom het ook over het EK dat afgelopen maanden plaatsvond, de beef tussen Kendrick Lamar en Drake, Paris Fashion Week SS25 en rechtszaken tussen Nike en BAPE en The Shoe Surgeon. Daarnaast legt Tom het vuur aan de schenen bij Tim in ‘Strik je Veter’.

Nieuwe aflevering

Kortom, een rijk gevulde aflevering met een hoop (ongezoute) meningen. De Tim en Tom Sneaker Podcast met Josbros is vanaf vrijdag 9 augustus 2024 te bekijken. De podcast wordt elke twee weken uitgezonden op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers.

Daarnaast is de show ook te beluisteren als podcast op Spotify en iTunes. Tune in!

De Tim en Tom Sneaker Podcast
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date