Skip to content
Watch

De Tim en Tom Sneaker Podcast – Ep. 34 Keet Oldenbeuving & Ashleigh Weerden 

26 juli 2024 16:13
De Tim en Tom Sneaker Podcast – Ep. 34 Keet Oldenbeuving & Ashleigh Weerden 

Vrijdag 26 juli 2024 verschijnt er een nieuwe aflevering van de Tim & Tom Sneaker Podcast. In deze aflevering schuiven er twee gasten aan tafel: Keet Oldenbeuving en Ashleigh Weerden. Bekijk de aflevering op het Sneakerjagers YouTube-kanaal.

De Tim & Tom Sneaker Podcast

Elke twee weken nemen Tim Beumers en Tommy Triggah je mee in de wereld van sneakers met de Tim & Tom Sneaker Podcast. In de podcast houdt het duo je up-to-date over de laatste releases, interessantste verhalen uit de sneaker community en deelt persoonlijke ervaringen.

Dit doet het duo niet alleen. Elke aflevering wordt er een gast uitgenodigd die elk op hun eigen manier iets bijdragen aan de wereld van sneakers en fashion. Mocht je de vorige afleveringen met Patta, Jay-Jay Boske of Eljero Elia gemist hebben, check dan snel het Sneakerjagers YouTubekanaal.

In de volgende aflevering schuiven Keet Oldenbeuving en Ashleigh Weerden aan.

Keet Oldenbeuving

Keet is een van de jongste deelneemsters aan de Olympische Spelen van dit jaar. De 19-jarige skater uit Utrecht was op jonge leeftijd al te vinden in het skatepark. In 2019 werd ze op 14-jarige leeftijd Europees kampioen op het onderdeel ‘Street’.

In 2022 deed ze mee aan de Olympische Spelen in Tokio en ook dit jaar zal ze weer van de partij zijn, dit keer in Parijs. De jonge athlete reist de hele wereld over voor uiteenlopende toernooien en is te herkennen aan haar ‘big smile’ op het deck.

Keet is een welbekende naam in de straatcultuur. Haar carrière heeft al veel gebracht, niet alleen in medailles, maar ook in partnerships en samenwerkingen met onder anderen Nike.

Ashleigh Weerden

De andere gast die aanschuift, is Ashleigh Weerden. De jonge voetbalster uit Amsterdam speelt momenteel voor Ajax, na gespeeld te hebben voor Montpellier en FC Twente. Als aanvaller weet ze zich te manoeuvreren over het veld, maar ook off-field vangt ze blikken met haar uitgesproken stijl.

Ashleigh gaat dan ook onder de naam ‘Fashionista van Ajax’, een naam die haar goed recht doet. Met een grote liefde voor sneakers en kleding is Ashleigh niet te missen. Haar uitgebreide sneakercollectie is duidelijk te zien op haar Instagramaccount, evenals haar voetbalprestaties.

In de show heeft ze het over de lessen die ze meegekregen heeft tijdens haar voetbalcarrière en hoe ze haar persoonlijke stijl op het veld uit.

Volgende aflevering

De Tim en Tom Sneaker Podcast met Josbros is vanaf vrijdag 26 juli 2024 te bekijken. De podcast wordt elke twee weken uitgezonden op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. Daarnaast is de show ook te beluisteren als podcast op Spotify en iTunes. Tune in!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date