Skip to content
Events

De Patta x Nike Air Max 1 SP ‘Chlorophyll’ drop: Eerste indrukken uit Amsterdam

13 september 2024 11:22
De Patta x Nike Air Max 1 SP ‘Chlorophyll’ drop: Eerste indrukken uit Amsterdam

Vandaag is het zover: de langverwachte release van de Patta x Nike Air Max 1 SP ‘Chlorophyll’ is eindelijk aangebroken! Sneakerjagers is ter plaatse bij de Patta-winkel op de Zeedijk in Amsterdam, waar sneakerliefhebbers zich al vanaf de vroege ochtend hebben verzameld om hun kans te grijpen op deze exclusieve colorway. De opwinding en verwachting zijn overal voelbaar, en terecht, want deze release markeert een bijzonder moment.

De Patta x Nike Air Max 1 SP ‘Chlorophyll’ is niet zomaar een release; het is een eerbetoon aan twee mijlpalen in de geschiedenis van Patta. Dit jaar viert het Amsterdamse streetwearlabel zijn 20-jarig jubileum, en tegelijkertijd vieren ze 15 jaar van succesvolle samenwerking met Nike. Deze sneaker is een symbolisch onderdeel van deze dubbele viering en brengt een iconisch ontwerp uit het verleden terug.

Patta x Nike Air Max 1 SP 'Chlorophyll'
Patta x Nike Air Max 1 SP 'Chlorophyll'

Patta, opgericht door Edson Sabajo en Gee Schmidt, heeft sinds de oprichting in 2004 talloze succesvolle AM1-samenwerkingen uitgebracht. De hype rond hun releases is altijd groot, en de lancering van de ‘Chlorophyll’ is daar geen uitzondering op.

Patta x Nike Air Max 1 SP 'Chlorophyll'

Om niets van deze speciale dag te missen, volg je ons het beste op onze sociale media. We posten continu updates, foto’s en exclusieve beelden van de release. Wil je weten hoe de eerste indrukken van de sneaker zijn? Kijk dan snel op het Sneakerjagers Instagram-kanaal, waar je mogelijk jezelf of je vrienden in de rij kunt spotten!

Komende week brengen we een uitgebreide recap van de gebeurtenis. In deze recap, vind je een overzicht van de belangrijkste momenten en hoogtepunten van de Patta x Nike Air Max 1 ‘Chlorophyll’ release. Van interviews met de eerste kopers tot close-ups van de sneaker en de speciale boxing, we zorgen ervoor dat je niets mist van deze bijzondere lancering.

Zorg ervoor dat je ons volgt voor alle updates en exclusieve content rondom deze toffe sneakerlancering!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date