Skip to content
Newsfeed

De nieuwe NOCTA x Nike collectie

5 september 2024 12:00
De nieuwe NOCTA x Nike collectie

Drake’s lijn bij Nike, genaamd NOCTA (kort voor ‘Noctural Creative Process’), komt met een nieuwe collectie. Recent zagen we de langverwachte Nike Hot Step 2 in de colorway ‘Eggplant’ verschijnen. Nu zien we enkele apparel pieces verschijnen bij Nike die elk een outdoor look hebben gekregen.

De NOCTA x Nike collectie dropt op 6 september 2024 om stipt 09:00 uur.

Eind 2020 verscheen de eerste drop van de NOCTA x Nike, Drake’s eigen lijn bij Nike. De Canadese rapper had hiervoor al enkele collabs op zijn naam staan, maar kreeg onder de naam NOCTA de vrijheid om zijn eigen collecties samen te stellen.

Met succes, in de afgelopen jaren zijn er al verschillende collecties verschenen met uiteenlopende thema’s.

De volgende collab komt met enkele basic designs. De collectie bestaat uit hoodies, joggingbroeken, track jacks en een cap die elk in de kleur turquoise en olijfgroen verschijnen. Op de designs zijn de Nike en NOCTA brandings geplaatst. De stukken zijn met hun ingetogen designs gemakkelijk te combineren.

De collectie is vanaf 6 september 2024 bij Nike te verkrijgen. Bekijk de items uit de collectie hieronder en mis deze drop niet. Check regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina voor meer artikelen als deze.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date