Skip to content
Newsfeed

De GOLF le FLEUR x Converse Chuck 70 ‘Darryl’ collectie is hier

25 september 2024 16:00
De GOLF le FLEUR x Converse Chuck 70 ‘Darryl’ collectie is hier

Het label van rapper Tyler, The Creator, genaamd GOLF le FLEUR, komt opnieuw samen met Converse. In het verleden hebben de twee labels al meerdere keren samengewerkt aan silhouetten als de Chuck 70 Hi en de One Star Ox. Op 26 september 2024 dropt het ‘Darryl’ pack, met het Chuck 70 silhouet centraal.

Het ‘Darryl’ pack brengt ode aan de mascotte van GOLF le FLEUR, genaamd Darryl. De hond verscheen in het verleden al enkele keren op verschillende items uit de GOLF le FLEUR collectie, waaronder polo’s, sweaters, knits en accessoires. Het werd dus hoog tijd dat de hond ook zijn eigen sneaker kreeg.

De Converse Chuck 70 verschijnt in vijf verschillende colorways: ‘Margarita’, ‘Dachsund’, ‘Milky Blue’, ‘Orchid Petal’ en ‘Lemon Meringue’. Elke colorway heeft een pastelkleurige upper met op de hiel een tekening van Darryl. De sneakers komen met brede veters en een off-white middenzool.

Zoals de clip hierboven al verklapt worden er in totaal tien colorways gereleased. Er staan ons dus nog vijf colorways te wachten die in de komende weken zullen releasen.

Het GOLF le FLEUR x Converse Chuck 70 pack dropt op 26 september 2024 bij Converse en geselecteerde retailers. Bekijk de officiële beelden van de sneakers hieronder en mis deze drop niet.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date