Skip to content

CLOT x adidas Gazelle 'Linen Khaki'
IH3641
79% upvoted

13 augustus 2024 12:52

De CLOT x adidas collectie is nu te verkrijgen

De CLOT x adidas collectie is nu te verkrijgen

Streetwear label CLOT komt opnieuw samen met adidas en dropt de adidas Gazelle ‘Linen Khaki’. De sneaker heeft een zomerse twist en gebruikt, zoals de naam al doet vermoeden, een linnen upper. De CLOT x adidas Gazelle ‘Linen Khaki’ dropt op 23 augustus 2024 bij adidas.

Het bijbehorende apparel is al verkrijgbaar.

CLOT x adidas

Na de breuk met de Nike lijken CLOT en adidas elkaar helemaal gevonden te hebben. Na de releases van de adidas Superstar en Samba, zien we nu een Gazelle verschijnen, ontworpen door Edison Chen. Eerder dit jaar dropte het duo al een Gazelle colorway, genaamd ‘Halo Ivory’, die opnieuw zal releasen deze week. Nu maakt CLOT zich klaar voor de release van de ‘Linen Khaki’ met een bijbehorende capsule.

Voor deze campagne werd Edison Chen geïnspireerd om mode en culturele impact samen te brengen door middel van voetbal en muziek, allemaal geïnspireerd door Chens uitgebreide reizen door Europa. De campagne begint aan een reis om iets nieuws te creëren uit een klassieker met een ontraditionele uitvoering voor sportkleding.

Beelden adidas

De adidas Gazelle heeft een bovenwerk van getextureerd linnen in een beige kleur. De three stripes op het middenpaneel zijn in blauwe kraaltjes aan de upper vastgemaakt. Leren overlays op de neus en hiel geven de sneaker stevigheid.

De zool is aan de upper gewoven met blauwe stitching. Deze stitching komt ook terug op de tong en bij de overlays. De jute dat op de upper gebruikt wordt keert ook terug op de zool en maakt de sneaker een geheel. Een misschien wat kwetsbaardere sneaker met een erg elegante look.

Naast de sneaker komt het duo ook met een capsule bestaande uit gehaakte shirts, shorts, jackets en tanktops. De collectie gebruikt dezelfde kleuren als de sneaker. Let op: enkele items zijn al uitverkocht, dus weet er snel bij.

De CLOT x adidas Gazelle ‘Linen Khaki’ dropt op 23 augustus 2024 bij adidas. Naast de ‘Linen Khaki’ colorway zien we ook een ‘Halo Ivory’ colorway verschijnen, die op 23 augustus 2024 bij geselecteerde retailers te verkrijgen zijn, maar niet bij adidas.

Bekijk de officiële beelden van de sneaker hieronder en mis de drop niet.

Productdetails

StylecodeIH3641
Merkadidas
Modeladidas Gazelle
ColorwayLinen Khaki/Light Blue/Blue Bird
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum23-08-2024
Beoordeling7.9 / 10 (29 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date