Skip to content
Newsfeed

Bekijk de officiële beelden van de Bad Bunny x Messi x adidas collab

22 oktober 2024 14:14
Bekijk de officiële beelden van de Bad Bunny x Messi x adidas collab

Het is officieel! adidas Originals heeft de officiële beelden onthuld van de samenwerking tussen Bad Bunny en Lionel Messi. Zoals eerder werd aangekondigd, komt deze collab met twee sneakers: de adidas Gazelle Indoor en de F50 voetbalschoen, geïnspireerd door muziek en voetbal – de twee grote passies die het leven van Messi en Bad Bunny hebben gevormd.

Volgens adidas kwam deze samenwerking heel natuurlijk tot stand, doordat beide supersterren veel respect voor elkaar hebben. Messi liet weten dat muziek een grote rol in zijn leven speelt en dat Bad Bunny altijd op zijn afspeellijst staat. Aan de andere kant vergelijkt Bad Bunny de liefde die Messi heeft voor zijn sport en land met de passie die hij zelf voelt voor muziek en Puerto Rico. Het resultaat is een samensmelting van hun creatieve invloeden in twee toffe schoenen.

De onthulling van de beelden laat ook de achterliggende inspiratie zien. Eerder werd al gesproken over de opvallende X op de hiel, dit blijkt een subtiele verwijzing te zijn naar Messi’s beroemde rugnummer 10. Daarnaast is het blauw op beide schoenen een knipoog naar de Argentijnse vlag, een mooi eerbetoon aan Messi’s roots. Als laatste verwijzen de gouden tinten naar de vele trofeeën die Messi heeft gewonnen.

adidas gazelle indoor
adidas bad bunny messi f50

De officiële release staat gepland voor 26 oktober 2024, maar vanaf 21 oktober kunnen fans zich al inschrijven voor de loting via de adidas CONFIRMED app. Helaas is de Gazelle Indoor exclusief verkrijgbaar in Noord- en Zuid-Amerika. Of je nu fan bent van Messi, Bad Bunny, of gewoon op zoek bent naar sneakers met een uniek verhaal, deze collab mag je zeker niet missen!

Messi x Bad Bunny x adidas F50 Elite 'Cardboard' - Firm Ground

zaterdag 26 oktober 2024

Naar alle aanbieders
adidas Originals Bad Bunny Messi
adidas Originals Bad Bunny
adidas Originals Bad Bunny
adidas Originals Bad Bunny Messi Gazelle Indoor
adidas Originals Bad Bunny Messi F50
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date