Skip to content

Billie Eilish x Converse Chuck Taylor All Star Lift Platform - By You Custom

A12801CHO24
100% upvoted
17 oktober 2024 11:11

Billie Eilish onthult eerste collectie met Converse

Billie Eilish onthult eerste collectie met Converse

Ter viering van haar laatste album ‘Hit Me Hard And Soft’, onthult zangeres Billie Eilish haar eerste collectie met Converse die het thema van het album omarmen. De collectie komt met diverse BY YOU silhouetten ontworpen door Billie zelf en is nu al te verkrijgen bij Converse.

Met meerdere Grammy’s en Oscars op haar naam is Billie Eilish een van de grootste artiesten van deze generatie. Naast haar repertoire aan hits staat de artieste ook bekend om haar unieke stijl. In het verleden hebben we verschillende tijdperken van haar mogen meemaken: van het zwart met groene haar en oversized Louis Vuitton-pakken tot haar iconische outfits op de rode loper — Billie is een vrouw met vele facetten.

Na haar samenwerkingen met Nike werkt de zangeres nu voor het eerst samen met Converse en richt ze zich op het iconische Chuck Taylor All-Star silhouet. Kort nadat Billie een van de sneakers uit de collab teasede op haar Instagram werd de collectie gelanceerd bij Converse.

De collectie bestaat uit verschillende ontwerpen van de Chuck Taylor All Star Platform en de All-Star. Beide silhouetten komen met de BY YOU-optie en zijn dus aanpasbaar. Fans kunnen ontwerpen maken die hun individualiteit weerspiegelen en tegelijkertijd gebruik maken van Eilish’ kenmerkende look. Met opties om songteksten en unieke graphics toe te voegen, zorgen de schoenen voor eindeloze creativiteit.

De Billie Eilish x Converse collectie is nu te verkrijgen bij Converse. Bekijk hieronder de door Billie ontworpen designs en laat je eigen creativiteit vloeien bij Converse BY YOU.

Billie Eilish x Converse 2024
Billie Eilish x Converse 2024
Billie Eilish x Converse 2024
Billie Eilish x Converse 2024
Billie Eilish x Converse 2024
Billie Eilish x Converse 2024
Door: Lotte
Foto credits:Converse

Productdetails

StylecodeA12801CHO24
MerkConverse
ModelConverse Chuck Taylor All Star
ColorwayMulticolor
KleurMulticolor
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatumgisteren om 10:00
Beoordeling10 / 10 (2 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date