Skip to content

Union LA x Air Jordan 1 High 'Chicago/Shadow'
HV8563-600
76% upvoted

7 augustus 2024 13:12

Union LA dropt de Air Jordan 1 ‘Chicago/Shadow’ in 2025

Union LA dropt de Air Jordan 1 ‘Chicago/Shadow’ in 2025

Union Los Angeles komt terug met een nieuwe versie van de Air Jordan 1: de Union LA x Air Jordan 1 High OG ‘Chicago’ colorway. Deze samenwerking bouwt voort op het succesvolle thema uit 2018, waarbij twee originele Air Jordan 1 colorways werden gecombineerd in één ontwerp.

In de herfst van 2018 dropte Union twee colorways waarin ze kenmerkende kleurstellingen samenvoegden tot één Air Jordan 1-ontwerp. De eerste had een ‘Black Toe’ voorkant met een ‘Neutral Grey’ kraag, terwijl de tweede een ‘Storm Blue’ voorkant met een ‘Bred’ kraag bevatte.

Air Jordan 1 X Union LA 'Black'
Air Jordan 1 X Union LA 'Blue' UNION LA EXCLUSIVE

De nieuwe Union LA x Air Jordan 1 High ‘Chicago/Shadow’ bouwt voort op dit concept. Het bovenwerk combineert de klassieke ‘Chicago’ en ‘Shadow’ kleurstellingen. De voorkant van de sneaker toont de levendige rode, witte en zwarte kleuren van de ‘Chicago’. Terwijl de achterkant overgaat in de grijze en zwarte tinten van de ‘Shadow’.

Daarnaast zien we veel details op het ontwerp, zoals blootliggende stiksels en een vergeelde middenzool voor een vintage look. Wat kenmerkend is voor Union LA. Als laatste bevat de tong een uniek label met de logo’s van Union LA en Air Jordan. Bekijk een mock-up van de sneaker hieronder!

Union LA x Air Jordan 1 High OG 'Chicago'

Naar verwachting zal de Union LA x Air Jordan 1 High ‘Chicago/Shadow’ gaan droppen op 12 februari 2025 bij Union LA, SNKRS en geselecteerde retailers. Wij houden je als eerste op de hoogte via de Sneakerjagers nieuwspagina zodra de officiële beelden worden vrijgegeven!

Door: Mariëlle
Foto credits:@zsneakerheadz

Productdetails

StylecodeHV8563-600
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 1
ColorwayVarsity Red/Black/Sail/Shadow Grey/Muslin
KleurMulticolor
DoelgroepMannen, Vrouwen
ReleasedatumVerwacht in februari 2025
Beoordeling7.6 / 10 (34 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date