Skip to content

Stella McCartney x adidas Terrex Hiking 'Utility Black'
IG0146
67% upvoted

Productdetails

StylecodeIG0146
Merkadidas
Modeladidas Terrex
ColorwayUtility Black/Purple Glow/Grey Four
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum12-10-2023
Beoordeling6.7 / 10 (3 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De Stella McCartney x adidas samenwerkingsschoen is gemaakt voor stijl- en natuurliefhebbers en is perfect voor buitenavonturen dankzij de waterafstotende eigenschap. De Stella McCartney x adidas Terrex Hiking 'Utility Black' (IG0146) heeft een Utility Black/Purple Glow/Grey Four kleurstelling, wat het ontwerp een strakke esthetiek geeft. Het synthetische bovenwerk is overwegend zwart met enkele grijstinten, waardoor het ongelooflijk veelzijdig is. De lichtpaarse accenten op de kraag, veters en rubberen buitenzool vormen een goed gebalanceerd contrast met de donkere delen van de schoen.

Qua constructie heeft het bovenwerk een waterafstotende afwerking voor een naadloze bergwandeling. De adidas COLD.RDY items maken gebruik van geavanceerde materialen die de isolatie maximaliseren om je voeten warm te houden. Verder heeft de schoen een tussenzool van gerecycled EVA, waarvan 10% bestaat uit gerecycled materiaal van productieafval. De rubberen buitenzool biedt stevige grip voor je buitenactiviteiten.

Een ander model van de Stella McCartney samenwerking met adidas is de Terrex Free Hiker 'Core Black' (IG0019) die gebruik maakt van een rekbare en zachte rip-stop constructie voor uitzonderlijk comfort.
Stella McCartney x adidas Terrex Hiking 'Utility Black' IG0146
1
okt.
12
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date