Skip to content

Stella McCartney x adidas Terrex Free Hiker 'Core Black'
IG0019
‱20% upvoted

Productdetails

StylecodeIG0019
Merkadidas
Modeladidas Terrex
ColorwayCore Black/Semi Flash Green/Deep Lilac
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum12-10-2023
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De Stella McCartney x adidas samenwerkingsschoen is gemaakt voor estheten en natuurliefhebbers en combineert ongelooflijke prestatie ontwerpdetails met modieuze silhouetten.

De Stella McCartney x adidas Terrex Free Hiker 'Core Black' (IG0019) heeft een sokachtig bovenwerk met een rekbare en zachte rip-stop voor uitzonderlijk comfort. De tongconstructie met normale kruisjes zorgt voor gemakkelijk aan- en uittrekken en kan tijdens het wandelen aan de voetuitzet worden aangepast. Verdere uitmuntende constructie wordt bereikt met het speciale GORE-TEX Performance Comfort-membraan, EVA-stabilisatieframe en BOOST-middenzool, evenals de externe hielclip en Continentalℱ Rubber buitenzool.

Qua ontwerp wordt dit paar geleverd in een opvallende Core Black/Semi Flash Green/Deep Lilac kleurstelling. De overwegend zwarte basis van de schoen wordt geaccentueerd met de 'Semi Flash Green' details op het bovenwerk en op de rubberen buitenzool, en met de rijk paarse ('Deep Lilac') tussenzool, wat samen zorgt voor een gebalanceerde look.

Een ander model van de Stella McCartney samenwerking met adidas is de Terrex Hiking 'Utility Black' (IG0146) - een opmerkelijke schoen voor alle wandelliefhebbers.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date