Skip to content

Nike Spark Flyknit Hemp Total Orange

DD1901-200
19 april 2022 10:00

Eerste blik op de Nike Spark Flyknit 1

Eerste blik op de Nike Spark Flyknit 1

Door nieuwe leerervaringen en innovaties blijft Nike Running zijn grenzen verleggen. Voor 2022, introduceert het merk een nieuwe tussenzool technologie. Dit is namelijk terug te zien op de onlangs uitgekomen beelden van de Nike Spark Flyknit 1. Helaas is er op dit moment nog niet veel bekend over de schoen, aangezien het nog officieel aangekondigd moet worden door Nike. Wel kunnen we alvast een eerste blik werpen op de Nike Spark Flyknit 1!

De Nike Spark Flyknit 1 heeft een gelaagde Flyknit bovenwerk. De basis komt in een neutrale kleur, die vervolgens overgaat in het doorzichtig venster aan de zijkant. Dit onthult niet alleen extra branding, maar ook een binnenkant, waarbij blauwe en oranje kleuren tevoorschijn komen op de tong en achterkant van de hiel.

De eerste beelden van de Nike Spark Flyknit 1 zijn onlangs verschenen, deze kunnen hieronder bekeken worden! Verder is er helaas nog niet veel bekend over de schoen, dus we moeten het nog even met een eerste blik doen. Hou vooral onze release kalender in de gaten voor updates!

Nike Spark Flyknit 1
Nike Spark Flyknit 1
Nike Spark Flyknit 1
Nike Spark Flyknit 1
Door: Mariëlle
Tags:#Nike
Foto credits:@solebyjc

Productdetails

StylecodeDD1901-200
MerkNike
ModelNike Flyknit
ColorwaySail/Black
DoelgroepMannen, Vrouwen
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date