Skip to content

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 '07 'Para-Noise 3.0'
AQ3692-004
72% upvoted

13 september 2024 09:55

PEACEMINUSONE slaat opnieuw de handen ineen met Nike

PEACEMINUSONE slaat opnieuw de handen ineen met Nike

Koreaans modelabel PEACEMINUSONE slaat opnieuw de handen ineen met Nike. In het verleden werkte het duo al samen aan verscheidene releases, waaronder de spraakmakende Kwondo 1 ‘Panda’ (2022). Nu verschijnt de Nike Air Force 1 ’07 in een ‘Para-Noise 3.0’ colorway.

Nike en PEACEMINUSONE werken maar al te goed samen. In 2019 kwamen de twee labels voor het eerst samen en brachten een zwart met rode Air Force 1 Low uit. De sneaker was met zijn zwarte verfstrepen op de middenzool direct een succes en ontving al gauw een volgende release.

De volgende PEACEMINUSONE x Nike collab doet erg veel denken aan zijn voorgangers, maar voegt hier een kleurrijke accenten aan toe. De sneaker heeft een leren, zwarte upper. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst in de kleuren roze, blauw, geel en groen. Op de zool zijn de kenmerkende verfstrepen geplaatst.

Op de tong is een madeliefje geplaatst, die ook op voorgaande releases verscheen. Klassieke Nike brandings verschijnen op de hiel en op de middenzool.

De PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ’07 ‘Para-Noise 3.0’ dropt op 14 september 2024 bij Nike en geselecteerde retailers. Bekijk de officiële beelden van de sneaker hieronder en mis deze drop niet.

peaceminusone x nike air force
Door: Lotte
Foto credits:PEACEMINUSONE ; Nike

Productdetails

StylecodeAQ3692-004
MerkNike
ModelNike Air Force 1
ColorwayBlack/Multicolor
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatumafgelopen zaterdag om 09:00
Beoordeling7.2 / 10 (58 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date