Skip to content

Nike Air Trainer 1 'Photon Dust'
DM0521-001
•77% upvoted

3 maart 2022 22:03

De Nike Air Trainer 1 dropped in een ‘Photon Dust’ colorway

De Nike Air Trainer 1 dropped in een ‘Photon Dust’ colorway

De originele retro crosstrainer uit 1987 laat je nooit in de steek bij het basketballen. Details zoals het bandje bij de teen en het oversized ontwerp zorgen voor de vertrouwde retrolook. Nu wordt de OG opnieuw uitgebracht in Nike’s populaire ‘Photon Dust’ colorway.

Het bovenwerk van de Air Trainer is gemaakt van wit leer. De overlays hebben verschillende tinten grijs gekregen. De Nike Swoosh kleurt donkergrijs, evenals het Nike logo op de hiel en de branding op het bandje.

Het paar krijgt ook extra retro-accenten door de crèmekleurige tussenzool. Deze wordt perfect gecombineerd met de rest van de colourway. Witte accenten op de zool en de veters maken de zomerse look compleet. Een must-have voor de OG’s onder ons!?

Er is nog geen officiĂ«le release datum voor de Nike Air Trainer 1 ‘Photon Dust’, maar de verwachting is dat hij in 2022 uitkomt. Bekijk regelmatig onze release kalender om er zeker van te zijn dat je de release van deze kicks niet mist. We houden jullie op de hoogte.

Ook interessant? De Nike Air Trainer is al opnieuw gelanceerd en we verwachten dat er nog meer kleurstellingen zullen volgen. Hier is de info:

Meer colorways >>

De Nike Air Trainer ‘Chlorophyll’ komt terug >>

Air Trainer Photon Dust
Door: Maren
Tags:#Nike
Foto credits:Nike

Productdetails

StylecodeDM0521-001
MerkNike
ModelNike Air Trainer
ColorwayWhite/Photon Dust
KleurGrijs
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum06-04-2022
Beoordeling7.7 / 10 (106 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date