Skip to content

Nike Air Max Plus 'Napoli'
HM0718-400
67% upvoted

13 september 2024 06:31

De Nike Air Max Plus ‘Napoli’: de bestseller van het moment

De Nike Air Max Plus ‘Napoli’: de bestseller van het moment

Alle fans van de Italiaanse stad Napels en stijlvolle sneakerdesigns opgelet: de Nike Air Max Plus ‘Napoli’ is nog steeds verkrijgbaar!

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze nieuwe Air Max TN-colorway geïnspireerd op de kustlijn en het azuurblauwe water die kenmerkend zijn voor de stad Napoli aan de westkust van Zuid-Italië. Het bovenwerk van de sneaker is voorzien van een speciaal digitaal golfpatroon dat de rusteloze energie van de zee in beweging moet voorstellen.

Air Max Plus Napoli
Nike tn blau

Witte en zwarte details voegen een mooi contrast toe aan het ontwerp – bijna net zo dramatisch als het landschap van Napels zelf.

Wat deze colorway uniek maakt, is het eerbetoon aan de Napolitaanse cultuur. Op de hiel staat subtiel ‘Vedi Napoli e poi muori‘ (Bekijk Napels en sterf dan), wat laat zien dat niets de schoonheid van deze stad kan evenaren.

De Nike Air Max Plus ‘Napoli’ is nog steeds op voorraad en blijft een topper van dit moment. Wil je weten of jouw maat nog beschikbaar is? Bekijk dan het overzicht op deze pagina!

Op zoek naar meer Nike Air Max Plus colorways? Klik op de knop hieronder om populaire stijlen te checken in onze sneakerzoekmachine, waar je in één oogopslag alle retailers, maten en prijzen vindt.

Door: Maren
Foto credits:@ciropipoli ; Foot Locker ; Nike

Productdetails

StylecodeHM0718-400
MerkNike
ModelNike Air Max Plus
ColorwayLight Photo Blue/Black/White/Metallic Gold
KleurBlauw
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum05-09-2024
Beoordeling6.7 / 10 (139 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date