Skip to content

Nike Air Max Motif GS 'Sport Blue'

DH9388-400
71% upvoted
2 maart 2022 19:09

De Nike Air Max Motif zal releasen in 2022

De Nike Air Max Motif zal releasen in 2022

Op 26 maart 2022 is het zoals ieder jaar, Air Max Day. Nieuwe releases en restocks liggen op ons te wachten! Een must-have voor dit jaar is ook de onlangs geteasde Air Max Motif. Het silhouet zal uitkomen in familiematen en verschillende kleuren.

Het model is een hedendaagse versie van de Air Max 1. Wat het meeste opvalt, zijn de transparante details. Zoals bijvoorbeeld, de populaire Ice Sole. De dikkere zool geeft het paar extra comfort. Daarnaast geeft dit het silhouet een veel futuristischer look dan het origineel.

In tegenstelling tot het origineel, bedekken de golvende blauwe suède overlays alleen het gebied rond de teen. Naast de grijze kleuren zijn er ook witte tinten gebruikt voor de veters, de hiel en de teen.

Er is nog geen officiële datum voor de Air Max 1 Motif aangekondigd. Wel wordt er verwacht dat de sneaker zal releasen in 2022. Hou onze release kalender in de gaten om er zeker van te zijn dat je de komende releases niet mist. Bekijk alle colorways in de afbeeldingen hieronder!

Door: Maren
Foto credits:Nike

Productdetails

StylecodeDH9388-400
MerkNike
ModelNike Air Max Motif
ColorwayBlue/Grey/White
KleurMulticolor
DoelgroepJongens, Meisjes
Beoordeling7.1 / 10 (17 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De Nike Air Max Motif GS 'Sport Blue' is geïnspireerd op Tinker Hatfield's geliefde Air Max 1 model, en in het bijzonder de OG Sport Blue colorway. Gemaakt van een mix van gerecyclede materialen, waaronder suède, mesh en canvas, geborduurde branding op de hiel en een doorschijnende buitenzool zijn een aantal van de opvallende kenmerken van de sneaker. Een opnieuw ontworpen Air Unit geeft de sneaker ook superzachte en lichtgewicht demping.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date