Skip to content

Nike Air Max 1 GS 'Ready, Play!'

FV3646-171
93% upvoted

Productdetails

StylecodeFV3646-171
MerkNike
ModelNike Air Max 1
ColorwayBeige/Green/Orange/Yellow
KleurBeige
DoelgroepJongens, Meisjes
Beoordeling9.3 / 10 (177 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Nike heeft de afgelopen tien jaar veel moeite gedaan om haar jongere klanten aan te spreken door speciaal voor deze groep schoenen te creëren. De 'Ready, Play!' collectie, hun meest recente release, is het bewijs van hun toewijding. Naast het aanmoedigen van kinderen om actief te blijven, bevat deze lijn ook het nieuwste signature model van Kevin Durant en klassieke Nike Sportswear-stukken zoals de Air Max 1 en Air Force 1 Low. 

Elk item in deze aankomende capsule heeft een collectie-specifiek embleem op de tong, een subtiel eerbetoon aan het naderende herfstseizoen. Terwijl de kinderopties in de collectie een palet van verschillende tinten hebben, waaronder groen, grijs en bruin, zijn het de levendige gele profielwipes op een nog uit te brengen reeks sneakers die er echt uitspringen. 

In overeenstemming met de grotere milieudoelstellingen van Nike, vullen deze volgende modellen het 'Move to Zero'-initiatief van het bedrijf aan, waarmee ze hun toewijding aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het hergebruik van huidige materialen ten gunste van het milieu benadrukken.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date