Skip to content

Nike Air Force 1 '07 LV8 'Split Light Photo Blue'
DZ2522-100
73% upvoted

Productdetails

StylecodeDZ2522-100
MerkNike
ModelNike Air Force 1
ColorwayWhite/Light Photo Blue/Deep Royal Blue
KleurBlauw
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum13-07-2023
Beoordeling7.3 / 10 (22 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De Nike Air Force 1 '07 LV8 'Split Light Photo Blue' is een verleidelijke sneaker die een traditioneel ontwerp combineert met moderne accenten. Het dominante kleurenschema van 'Light Photo Blue' trekt de aandacht en zorgt voor een verbluffende esthetiek.

De witte leren basis van het bovenwerk vormt een gladde achtergrond voor de blauwe overlays. Het unieke kleurblokkeringsontwerp van deze sneaker, waarbij de Swoosh en de buitenzool geleidelijk overgaan van lichter blauw naar donkerder blauw, maakt de sneaker echt onderscheidend. Het kleurverloop geeft de sneaker diepte en dimensie.

De sneaker heeft een functionele vetersluiting, een gewatteerde kraag en een dempende binnenzool voor maximaal comfort en ondersteuning. De rubberen buitenzool staat garant voor duurzaamheid en uitstekende tractie. Nike's aandacht voor detail blijkt uit de discrete merkelementen op de zijkanten en het Nike Air-logo op de tong en het hiellipje.

De veelzijdige Air Force 1 '07 LV8 'Split Light Photo Blue' voegt een vleugje kleur en stijl toe aan elke look. De sneaker is ook verkrijgbaar in de maten GS, PS en TD.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date