Skip to content

Nike Air Force 1 Low '07 LV8 'Cork' - Next Nature
DV7184-001
77% upvoted

Productdetails

StylecodeDV7184-001
MerkNike
ModelNike Air Force 1
ColorwayPhantom/Sail/Black
KleurWit
DoelgroepMannen
Releasedatum22-04-2023
Beoordeling7.7 / 10 (47 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De Nike Air Force 1 Low '07 LV8 'Cork' - Next Nature is een opvallende versie van de iconische Air Force 1 Low sneaker van Nike. Deze sneaker is onderdeel van de Next Nature collectie van Nike, die gemaakt is van gerecyclede en hergebruikte materialen.

De sneaker heeft een basis van witte canvas op de toebox en zijpanelen, terwijl de overlays gemaakt zijn van leer. Wat deze sneaker zo uniek maakt is het gebruik van kurk als materiaal op de hiel. Het kurk geeft de sneaker niet alleen een unieke uitstraling, maar heeft ook duurzame eigenschappen. 
De Nike Air Force 1 Low '07 LV8 'Cork' - Next Nature heeft een klassiek design met de kenmerkende Air Force 1 zool en perforaties op de neus voor ventilatie. De tong en hiel zijn voorzien van het Nike logo en op de hiel staat het woord 'Nike'.

Deze sneaker is niet alleen opvallend vanwege het gebruik van kurk, maar ook vanwege de combinatie van natuurlijke materialen en moderne technologieën. De Nike Air Force 1 Low '07 LV8 'Cork' - Next Nature is een veelzijdige sneaker en kan worden gedragen met verschillende outfits.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date