Skip to content

New Balance Aimé Leon Dore x 550 'Grey'
BB550AC1

19 september 2022 18:30

Een nieuwe ronde van Aimé Leon Dore x New Balance 550

Een nieuwe ronde van Aimé Leon Dore x New Balance 550

Sinds Teddy Santis werd aangesteld als creatief directeur voor New Balance heeft hij een indrukwekkend aantal MADE in USA uitgebracht. Santis is echter ook zijn eigen merk, Aimé Leon Dore, niet vergeten. NB en Aimé Leon Dore hebben regelmatig intrigerende samenwerkingen uitgebracht, waaronder enkele New Balance 550 colorways.

Na het succes van de eerder genoemde 550 samenwerking hebben het merk uit New York en New Balance een nieuwe ronde 550 colorways aangekondigd. Ze hebben de koppen bij elkaar gestoken om met twee gloednieuwe colorways te komen. De materialen en color-blocking van de sneakers suggereren dat ze gericht zouden kunnen zijn op de komende Fall/Winter 2022 collectie van het New Yorkse label, hoewel release details nog moeten worden aangekondigd.

Beide New Balance 550 kleurstellingen zijn beschikbaar met monochrome details voor een tijdloze look die nooit uit de tijd gaat. Eén colorway is voorzien van harig grijs suède door het hele bovenwerk en een crème lederen toebox. De enkelkraag is ook afgewerkt met harig grijs suède.

De tweede versie voegt een ruig grijs accent toe aan de handtekening New Balance ‘N’ en hiel teller. De basis heeft gebroken wit leer en grijs getinte overlays. Beide sneakers zijn voorzien van Aime Leon Dore en New Balance co-branding op marineblauw en witte tongen. De samenwerking apple logo is ook op de linker hiel en de New Balance logo is op de rechter. Elke sneaker heeft een crème tussenzool.

Een exacte releasedatum voor de schoenen is op dit moment nog niet bekend, maar de verwachting is dat ze binnenkort uitkomen bij Aimé Leon Dore, maar check de afbeeldingen hieronder om een gevoel te krijgen bij de nieuwe colorways.

Houd onze nieuwspagina en releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van meer details. Check ook eerdere samenwerkingen tussen de twee merken met de knop hieronder!

ald x nb 550
ald x nb 550
ald x nb 550
ald x nb 550
ald x nb 550
ald x nb 550
ald x nb 550
ald x nb 550
ald x nb 550
ald x nb 550
ald x nb 550
ald x nb 550
ald x nb 550
Door: Gergo
Foto credits:Aimé Leon Dore, @iamricosuav & @teddyssole

Productdetails

StylecodeBB550AC1
MerkNew Balance
ModelNew Balance 550
DoelgroepMannen, Vrouwen
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date