Skip to content

New Balance 57/40 Mache National Pizza Day
M5740MH1

9 februari 2022 12:00

Nieuwe release Mache Customs x New Balance 57/40 ‘Pizza Day’

Nieuwe release Mache Customs x New Balance 57/40 ‘Pizza Day’

Mache Customs heeft zijn creativiteit losgelaten op de New Balance 57/40 ‘Pizza Day’. Een sneaker die geïnspireerd is door de pizza. De sneaker zal vandaag, 9 februari, releasen. Het is vandaag de dag van, je raadt het al, de pizza. Vanaf vandaag zijn de kicks te vinden in geselecteerde Foot Locker winkels en op 22 februari online via Foot Locker en New Balance.

De kleuren en details van de Mache Customs x New balance 57/40 ‘Pizza Day’ zijn gebaseerd op een pizza. Op de tong staat een rood wit geblokt patroon wat doet denken aan een pizzadoos. In de binnenkant zijn de toppings, kaas en pepperoni. Het bovenvlak heeft de kleur van het deeg. Daarnaast zijn er nog de kleuren groen van oregano en rood van de tomatensaus.

Om het helemaal af te maken komt de ‘Pizza Day’ in een box dat eruitziet als een pizzadoos. Dit gecombineerd met alle andere details krijg je daadwerkelijk het idee alsof je een pizza in je handen hebt in plaats van een sneaker.

De online release laat nog even op zich wachten deze zal namelijk plaatsvinden op 22 februari via Foot Locker en New Balance. Wel is de wens van Mache Customs om de online release van ‘Pizza Day’ te vervroegen. Hou daarom voor actuele updates de release kalender in de gaten!

New balance national pizza day
National pizza day
Mache customs national pizza day
National pizza day sneaker
Mache customs new balance
Door: Mariëlle
Foto credits:@arab_lincoln

Productdetails

StylecodeM5740MH1
MerkNew Balance
ModelNew Balance 5740
ColorwayWhite/Red/Tan
DoelgroepMannen
Gepubliceerd
Bijgewerkt
New Balance 57/40 Mache National Pizza Day M5740MH1
0
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date