Skip to content

LaFrancé x PUMA MB.04 'Love & Rare'
310697-01
79% upvoted

9 september 2024 17:28

LaFrancé x PUMA MB.04 maakt zijn debuut in de ‘Love & Rare’ colorway

LaFrancé x PUMA MB.04 maakt zijn debuut in de ‘Love & Rare’ colorway

PUMA en LaMelo Ball bewijzen keer op keer dat het duo maar al te goed samenwerkt. De pointguard speelt voor de Charlotte Hornets werkt al langere tijd samen met PUMA en bracht eerder dit jaar zijn eerste lifestyle sneaker uit, de PUMA Hoops. Nu zien we de release van de PUMA MB.04 ‘Love & Rare’.

Op 12 september 2024 maakt de PUMA MB.04 zijn debuut. De sneaker borduurt voort op de PUMA MB lijn dat zich focust op basketbalschoenen. In het verleden heeft LaMelo al verschillende basketbalschoenen uitgebracht, waaronder de PUMA MB.04.

Ball’s vierde signature sneaker zal voor het eerst verschijnt dankzij LaFrancé, LaMelo’s eigen streetwearmerk. Evenals zijn voorgaande designs voor PUMA heeft de MB.04 een opvallende look. Het bovenwerk is gemaakt van stevig mesh dat wordt omhuld door een exoskelet met 5D-printing designs.

Over het bovenwerk zijn decoratieve krullen geplaatst. Op de neus is ‘RARE’ in krulletters gezet en op het middenpaneel is ‘ONEOF1’ geplaatst. Ook kun je, als je goed kijkt, ‘MELO’ spotten op de middenzool.

De LaFrancé x PUMA MB.04 ‘Love & Rare’ dropt op 12 september 2024. Naast de release van de MB.04 kun je je ook verheugen op de release van de release van de LaFrancé x PUMA 1 of 1 ‘Love & Rare’, die op dezelfde dag bij PUMA zal verschijnen.

LaFrancé x PUMA MB.04 'Love & Rare'
LaFrancé x PUMA MB.04 'Love & Rare'
puma
Door: Lotte
Tags:#Puma
Foto credits:PUMA

Productdetails

Stylecode310697-01
MerkPuma
ModelPUMA MB.04
ColorwayBlue
KleurBlauw
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatumafgelopen donderdag om 00:00
Beoordeling7.9 / 10 (14 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date