Skip to content

LaFrance x PUMA 1 of 1 'Love & Rare'
310866-01
•95% upvoted

10 september 2024 18:12

Release reminder: LaFrancĂ© x PUMA 1 of 1 ‘Love & Rare’

Release reminder: LaFrancĂ© x PUMA 1 of 1 ‘Love & Rare’

LaMelo Ball, huidige pointguard bij Charlotte Hornets, komt met een volgende sneaker in samenwerking met PUMA. Recent verschenen de eerste colorways van LaMelo’s eigen eerste lifestyle sneaker in samenwerking met zijn eigen label, LaFrancĂ©. Nu zien we een volgende colorway: de ‘Love & Rare’.

De LaFrancĂ© x PUMA 1 of 1 ‘Love & Rare’ heeft een chunky design. Het bovenwerk gebruikt de materialen canvas en leer. Ronde elementen op de upper geven de sneaker een speelse look. Evenals de voorgaande twee colorways; ‘Black’ en ‘Alpine Snow’, komt ook deze colorway met details op de zool die hinten naar LaMelo.

Beelden PUMA

Termen als “01ofOne”, “Not From Here” en de initialen “LF” zijn op de zool gedrukt. Op de hiel is een TPU-element geplaatst dat voor versteviging zorgt en de sneaker een elevated look geeft. De LaFrancĂ© 1:1 is ontworpen om op te vallen en heeft opvallende details die aansluiten bij de extreme esthetiek van Y2K.

De sneaker heeft een vergrote tong dat doet denken aan old skool skateschoenen. Op de tong is het LaFrancé logo geplaatst.

De LaFrancĂ© x PUMA 1 of 1 ‘Love & Rare’ dropt op 12 september 2024 bij PUMA en geselecteerde retailers. Op deze dag zal ook de LaFrancĂ© x PUMA MB.04 ‘Love & Rare’ droppen, een schoen speciaal ontworpen voor op het basketbalveld. Mis deze release(s) niet!

Door: Lotte
Tags:#Puma
Foto credits:PUMA

Productdetails

Stylecode310866-01
MerkPuma
ModelPuma LaMelo
ColorwayBlue
KleurBlauw
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatumafgelopen donderdag om 00:00
Beoordeling9.5 / 10 (22 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date