Skip to content

Air Jordan 3 Retro TD 'Midnight Navy'
DM0968-140
50% upvoted

Productdetails

StylecodeDM0968-140
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 3
ColorwayWhite/Midnight Navy/Cement Grey/Black
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum13-01-2024
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De Air Jordan 3 Retro TD 'Midnight Navy' (DM0968-140) is een stijlvolle sneaker uit de Air Jordan lijn. De Air Jordan 3 is een iconisch model dat in 1988 verscheen. Het model werd ontworpen door de legendarische sneakerontwerper Tinker Hatfield en was de eerste Air Jordan-sneaker die de zichtbare Air-unit in de hak had, destijds een revolutionaire functie.

'Midnight Navy' neemt designelementen over van de Air Jordan 3 Retro 'White Cement Reimagined', maar komt met enkele verschillen. In plaats van de kleur zwart wordt er ‘Midnight Navy’ gebruikt in het kleurenschema. De sneaker heeft een upper van wit leer en overlays met een olifantenprint op de neus, hiel en rondom de vetergaatjes. ‘Midnight Navy’ accenten verschijnen op de midsole, op de voering aan de binnenkant, de vetergaatjes en de Jumpman-logo's. 

De sneaker combineert klassieke esthetiek met moderne details en is een eerbetoon aan de Air Jordan 3. Of je nu een fan bent van de Air Jordan-lijn of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle sneaker, de Air Jordan 3 'Midnight Navy' is zeker een opvallende keuze.

De colorway is er ook in de maten Adult, GS en PS.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date