Skip to content

Jason Dill x adidas Samba 'Cloud White'
GZ4730
85% upvoted

6 april 2022 21:00

Jason Dill’s eerste adidas collab zal opnieuw uitkomen

Jason Dill’s eerste adidas collab zal opnieuw uitkomen

Jason Dill en adidas Skateboarding zijn herenigd voor de release van de legendarische OG Samba. In 2019 is het model uitgebracht voor vrienden en familie. Op zaterdag 9 april 2022 om 10.00 uur zal de oorspronkelijk beperkte release wereldwijd verkrijgbaar zijn via de adidas CONFIRMED app.

Jason Dill is een skateboarder en medeoprichter van Fucking Awesome, hij behoort sinds 2019 tot de adidas familie. De Samba heeft zijn handtekening op de tong in metallic goud. De sneaker komt in een zwart-wit kleurenpalet en heeft een constructie van volnerfleer. Daarnaast heeft de sneaker een verouderde ice zool wat het ontwerp afmaakt.

Jason Dill zegt over de sneaker: “For my first signature colorway with adidas, I wanted to dig into the brand’s history and bring back something classic from when I was young, like the stuff from the eighties that I really liked.”

De Jason Dill x adidas Samba ‘Cloud White’ zal uitkomen op zaterdag 9 april 2022, om 10.00 uur op de adidas CONFIRMED app. Vergeet dus niet om je wekker te zetten als je dit paartje wilt aanschaffen!

DILL SAMBA
DILL SAMBA
DILL SAMBA
DILL SAMBA
DILL SAMBA
DILL SAMBA
DILL SAMBA
DILL SAMBA
DILL SAMBA
DILL SAMBA
DILL SAMBA
DILL SAMBA
Door: Mariëlle
Foto credits:adidas

Productdetails

StylecodeGZ4730
Merkadidas
Modeladidas Samba
ColorwayCloud White/Core Black/Gold Metallic
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-04-2023
Beoordeling8.5 / 10 (60 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De Jason Dill x adidas Samba 'Cloud White' is een limited edition sneaker ontworpen door de bekende skater en kunstenaar Jason Dill in samenwerking met Adidas. 

De sneaker is geïnspireerd op de klassieke Adidas Samba sneaker, maar heeft een unieke twist gekregen met opvallende details en materialen. De upper van de sneaker is gemaakt van zacht wit volnerfleer met synthetisch leren 3-Stripes. De tong is voorzien van het Jason Dill logo en de zool is gemaakt van doorschijnende rubber met een visgraatprofiel voor een goede grip. 

De Jason Dill x Adidas Samba 'Cloud White' is een echte blikvanger en een must-have voor verzamelaars en sneakerfans.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date