Skip to content

Harry Potter x PUMA Stewie 3
310525-01
41% upvoted

4 september 2024 09:32

De PUMA Stewie 3 omarmt de magie van Harry Potter

De PUMA Stewie 3 omarmt de magie van Harry Potter

Als viervoudig WNBA-kampioen en tweevoudig Olympisch goudwinnaar weet Breanna Stewart als geen ander hoe je je tegenstanders moet betoveren op het veld. Nu brengt ze die magie naar haar nieuwste sneaker in samenwerking met PUMA, de Stewie 3 ‘Harry Potter’, die geïnspireerd is door haar liefde voor de magische wereld.

Het ontwerp van de PUMA Stewie 3 is geïnspireerd op de dark side van de Harry Potter-franchise. De Stewie 3 komt in een donkere kleurstelling met gedetailleerde graphics die verwijzen naar de kwaadaardige symbolen van Voldemort en zijn volgelingen. Denk aan slangen, schedels en het teken van de Deathly Hallows op de hiel. De subtiele groene accenten doen denken aan Slytherin, het huis waar Harry’s aartsvijand Draco Malfidus deel van uitmaakt.

Naast het ontwerp is de schoen ook ontworpen om te presteren. De Stewie 3 ‘Harry Potter’ bevat geavanceerde technologieën zoals een high-abrasion buitenzool voor extra grip en een dual-density Profoam+ tussenzool voor demping en energieteruggave. Het bovenwerk van mesh zorgt voor extra ondersteuning en ventilatie, zodat je comfortabel blijft tijdens wedstrijden.

De PUMA Stewie 3 ‘Harry Potter’ zal gaan droppen op 5 september 2024 bij PUMA en geselecteerde retailers.

Naast de samenwerking van Breanna Stewart met PUMA, is LaMelo Ball ook weer van de partij. Ze brengen samen de MB.04 Slide uit. Wil je meer weten? Check hier de details over LaMelo Ball en de MB.04 Slide van PUMA.

PUMA Stewie 3 Harry Potter
PUMA Stewie 3 Harry Potter
PUMA Stewie 3 Harry Potter
Door: Mariëlle
Tags:#Puma
Foto credits:PUMA

Productdetails

Stylecode310525-01
MerkPuma
ModelPUMA Stewie
ColorwayMulticolor
KleurMulticolor
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum05-09-2024
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date