Skip to content

Squid Game x Crocs Classic Clog

210224-90H
18 oktober 2024 07:09

Rood licht, Groen licht: De nieuwe Squid Game Clogs van Crocs

Rood licht, Groen licht: De nieuwe Squid Game Clogs van Crocs

Crocs komt met een speciale editie van hun Classic Clog, die geïnspireerd is door de populaire Netflix-serie Squid Game. Met de lancering van het tweede seizoen op 26 december 2024, is deze Clog mooi getimed om de terugkeer van de serie te vieren.

Deze clogs zijn een eerbetoon aan de groene jumpsuits die de deelnemers in de serie dragen. Het donkergroene bovenwerk brengt de look van de serie goed tot leven en is versierd met opvallende details die de echte fans meteen zullen herkennen, zoals de bloederige spetters op zowel de zool als de straps.

Voor de echte kenners zijn er nog meer leuke verwijzingen naar de show verwerkt in het ontwerp. Je zult de nummers van belangrijke personages zoals 001 en 067 ontdekken rondom de zool.

Daarnaast maken de Jibbitz-charms het helemaal af. Van de reusachtige pop uit het ‘Red Light, Green Light’ spel tot de geometrische maskers van de bewakers en de beroemde Dalgona-candy. Het leuke is dat het geen over-the-top design is, maar vol subtiele verwijzingen die alleen de echte Squid Game kijkers zullen oppikken.

Een van mijn favoriete details is het nummer 456 op de hiel, dat verwijst naar het hoofdpersonage Seong Gi-hun. Dit getal zal voor veel fans een speciale betekenis hebben, vooral gezien de centrale rol die Gi-hun speelt in het verhaal.

Je kunt de Squid Game x Crocs Clog verwachten rond de lancering van het tweede seizoen op 26 december 2024. Blijf de Sneakerjagers nieuwspagina goed in de gaten houden voor updates rondom deze release!

Crocs Squid Game
crocs squid game groen
Door: Mariëlle
Tags:#Crocs
Foto credits:Crocs

Productdetails

Stylecode210224-90H
MerkCrocs
ModelCrocs Clog
ColorwayGreen
KleurGroen
DoelgroepMannen, Vrouwen
ReleasedatumVerwacht in 2024
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date