Skip to content

Batman x Crocs Classic Clog 'Batmobile'
210219-001
86% upvoted

16 september 2024 17:00

Batman krijgt zijn eigen Crocs Classic Clog

Batman krijgt zijn eigen Crocs Classic Clog

Crocs breidt zijn lijn met unieke samenwerkingen uit. In de afgelopen maanden onthulde Crocs samenwerkingen met films als Cars, Shrek, Toy Story en Spongebob. Nu zien we een volgende samenwerking met Batman. De Classic Clog is al bij enkele retailers te verkrijgen.

2024 is een groot jaar voor Crocs. Modellen als de Classic Clog en de Pollex Clog, ontworpen door Salehe Bembury, zijn populairder dan ooit. De Crocs Classic Clog heeft in de afgelopen jaren een ware cultstatus ontvangen en Crocs lijkt hier op in te spelen met de volgende Batman x Crocs collab.

De Batman franchise heeft in het verleden al eerder samengewerkt met Crocs. De volgende collab komt met een zwarte colorway van de Classic Clog dat geïnspireerd is op de Batmobile uit de film. Op de upper zijn custom Jibbitz geplaatst. Gele accenten op de neus hinten naar het Batman logo.

Op de hiel spoilers geplaatst die hinten naar de Batmobile. De strap op de hiel houdt de Clog op zijn plaats. De Batman x Crocs Classic Clog is al bij enkele shops te verkrijgen. Bekijk hieronder de officiële beelden van de Clog en scoor jouw paar.

Batman x Crocs Classic Clog
Batman x Crocs Classic Clog
Batman x Crocs Classic Clog
Batman x Crocs Classic Clog
Batman x Crocs Classic Clog
Door: Lotte
Foto credits:solebox

Productdetails

Stylecode210219-001
MerkCrocs
ModelCrocs Clog
ColorwayBlack
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatumafgelopen dinsdag om 12:00
Beoordeling8.6 / 10 (148 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date