Skip to content

Cecilie Bahnsen x ASICS GT-2160 'Midnight'
1203A322-020
0% upvoted

Productdetails

Stylecode1203A322-020
MerkASICS
ModelASICS SportStyle GT-2160
ColorwayPure Silver/Midnight
KleurBlauw
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum22-11-2023
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Na het succes van hun eerste samenwerking hebben de Deense ontwerpster Cecilie Bahnsen en ASICS de handen ineengeslagen om nieuwe kleurstellingen van hun op Mary Jane geïnspireerde GT-2160 te introduceren. De roze en blauwe kleurstellingen hebben dezelfde bloemmotieven en ingewikkelde details, opnieuw ontworpen met de Japanse cultuur in gedachten, die vaak de inspiratie vormt voor Bahnsen's 'alledaagse couture'. 

De campagnebeelden van de collectie zijn gemaakt door de Japanse fotograaf Takashi Homma en tonen jonge vrouwen in het maanlicht van de stad. De roze kleur heeft witte onderlagen en roze, oranje en rode accenten, met een band in reliëf bij de voorvoet die over de veters loopt. 

De blauwe kleur heeft een bovenwerk van grijs mesh, groenblauwe spatborden en zilveren ASICS medialogo's. Dubbele keelriempjes zijn versierd met rubberen bloemen op tweekleurige rubberen zolen. Beide paren hebben driedimensionale details op de toeboxen en het GT-2160-logo staat op de zijkant van de hiel van de roze kleur.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date