Skip to content

CAYL x New Balance 1906R 'Floating Blue'
M1906RAY
83% upvoted

22 augustus 2024 11:22

De CAYL x New Balance 1906R ‘Floating Blue’ gaat droppen

De CAYL x New Balance 1906R ‘Floating Blue’ gaat droppen

In juli 2024 werden de eerste beelden onthuld van de CAYL x New Balance 1906R ‘Floating Blue’. Nu, in augustus 2024, is er eindelijk een officiële releasedatum bekendgemaakt: de ‘Floating Blue’ colorway zal gaan droppen op 23 augustus 2024 om 10:00 uur ’s ochtends bij New Balance.

Naast de aankondiging van de releasedatum zijn er ook nieuwe beelden verschenen die ons een gedetailleerder kijkje geven in de sneaker. Op de campagnefoto’s zien we dat de schoen is afgebeeld tegen de achtergrond van een waterval die dezelfde tint blauw heeft als het bovenwerk van de sneaker. Deze natuurlijke inspiratiebron sluit naadloos aan bij de identiteit van CAYL, een merk dat bekendstaat om zijn verbondenheid met de natuur.

Naast de blauwe uitvoering is er onlangs ook bekendgemaakt dat er een gele variant van de sneaker zal gaan releasen. Wil je meer weten over deze nieuwe kleurstelling? Lees dan verder: Een tweede CAYL x New Balance 1906R colorway is verschenen. Ook deze zal gaan droppen op 23 augustus 2024. Bekijk de campagnebeelden hieronder!

CAYL x New Balance
CAYL x New Balance
CAYL x New Balance
Door: Mariëlle
Foto credits:New Balance
6 juli 2024 18:00

Eerste beelden van de CAYL x New Balance 1906R

Eerste beelden van de CAYL x New Balance 1906R

New Balance slaat regelmatig de handen ineen met andere merken, nu in juli 2024 staat ons een bijzondere samenwerking te wachten. Samen met CAYL, wat staat voor Climb As You Love, hebben ze de New Balance 1906R een make-over gegeven. Het duo heeft hierbij op een unieke manier outdoor functionaliteit gecombineerd met stedelijke stijl.

De CAYL x New Balance 1906R heeft een opvallend ontwerp dat zowel duurzaam als comfortabel is. Het bovenwerk is gemaakt van lichtgewicht ripstop nylon, dat semitransparant is voor een unieke uitstraling, maar zorgt tegelijkertijd ook voor ademend vermogen tijdens avonturen in de buitenlucht.

Daarnaast is het kleurenpalet geïnspireerd op natuurlijke elementen, met blauwe details die contrasteren met zwarte accenten op het N-logo, de veters, de tong en het CAYL-logo aan de buitenkant van de hiel. De schoen bevat een quick lace setup met een lace toggle voor extra gemak.

Als laatste zorgen de zwarte tussenzool en bijpassende buitenzool niet alleen voor een gestroomlijnde look, maar bieden tegelijkertijd ook grip en ondersteuning op verschillende ondergronden.

De release van de CAYL x New Balance 1906R staat gepland voor 2024 en zal verkrijgbaar zijn bij CAYL, New Balance en geselecteerde retailers. Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste updates in de sneakerwereld? Volg Sneakerjagers dan op Instagram!

CAYL x New Balance 1906R
CAYL x New Balance 1906R
CAYL x New Balance 1906R
Door: Mariëlle
Foto credits:@woganwodeyang

Productdetails

StylecodeM1906RAY
MerkNew Balance
ModelNew Balance 1906
ColorwayBlue/Grey/Black
KleurBlauw
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum23-08-2024
Beoordeling8.3 / 10 (6 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date