Skip to content

Air Jordan Spizike Low 'UNC'
FQ1759-141
•80% upvoted

16 juli 2024 07:48

De Air Jordan Spizike Low verschijnt in een ‘UNC’ colorway

De Air Jordan Spizike Low verschijnt in een ‘UNC’ colorway

De iconische ‘UNC’ colorway verschijnt in 2024 op de Air Jordan Spizike Low. De ‘UNC’ colorway brengt ode aan de University of North Carolina, waar Michael Jordan voor basketbalde in zijn jonge jaren. Het is nog niet bekend wanneer de sneaker precies zal gaan releasen.

De eerste beelden van de Air Jordan Spizike Low ‘UNC’ zijn opgedoken. De sneaker, ontworpen door regisseur Spike Lee en Michael Jordan, haalt zijn inspiratie uit verschillende Jordan silhouetten. Recent verscheen de ‘Do The Right Thing’ colorway van het model dat ode bracht aan de klassieke Spike Lee film.

Nu zien we de Air Jordan Spizike Low ‘UNC’ verschijnen. De sneaker komt met een witte upper, gekleed in lichtblauwe overlays. De mudguard gebruikt het welbekende ‘elephant’ motief. Over het silhouet heen zijn grove details en elementen geplaatst die de sneaker zijn spraakmakende design kenmerken.

Op de tong is de lacetoggle geplaatst. Het bovenwerk komt met het TPU-gaaselement en de tong gebruikt soepel rubber. De Air unit in de middenzool biedt demping en comfort.

De Air Jordan Spizike Low ‘UNC’ wordt in november 2024 verwacht. Bekijk de eerste beelden van de sneaker hieronder. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Door: Lotte
Foto credits:JD Sports

Productdetails

StylecodeFQ1759-141
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan Spizike
ColorwayWhite/University Blue/Wolf Grey/Anthracite
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
ReleasedatumVerwacht in november 2024
Beoordeling8 / 10 (10 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date