Skip to content

Air Jordan 1 Low G 'Black Gum'
DD9315-005

Productdetails

StylecodeDD9315-005
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 1
ColorwayBlack/Gum Medium Brown/White/Anthracite
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum19-01-2024
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De Air Jordan 1 Low G 'Black Gum' (DD9315-005) is een topgolfer die stijl en prestaties combineert voor een opvallende look op de green. Deze gestroomlijnde zwarte sneaker is gemaakt van eersteklas leer en wordt geaccentueerd door rubberen gum buitenzolen die zorgen voor uitstekende tractie en duurzaamheid.

Golfers zullen de flexibele buitenzool van de sneaker waarderen, die zorgt voor een natuurlijk bewegingsbereik. Deze eigenschap is essentieel voor golfers omdat ze zich gemakkelijk over de baan moeten kunnen bewegen. De Air Jordan 1 Low G 'Black Gum' is een perfecte keuze voor golfers die een stijlvolle en prestatiegerichte sneaker willen waarmee ze hun spel kunnen verbeteren. Deze sneaker is ook verkrijgbaar in de kleurstellingen 'Wolf Grey Gum' en 'White Gum'.

Of je nu een doorgewinterde golfer bent of een nieuwkomer in de sport, de Air Jordan 1 Low G 'Black Gum' is een geweldige toevoeging aan je collectie. Met zijn moderne ontwerp en functionele eigenschappen houdt deze sneaker je comfortabel en stijlvol op de baan.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date