Skip to content

Air Jordan 4 Retro 'Thunder'
DH6927-017
89% upvoted

1 september 2022 20:13

De Air Jordan 4 ‘Thunder’ wordt in 2023 verwacht

De Air Jordan 4 ‘Thunder’ wordt in 2023 verwacht

De eerste beelden van de Air Jordan 4 ‘Thunder’ zijn opgedoken. De colorway werd in 2006 geïntroduceerd en nu, zo’n 15 jaar later, keert de ‘Thunder’ terug. Het paartje heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de Air Jordan 4 in 2023 verwachten.

In 2006 werd de Air Jordan 4 ‘Thunder’ voor het eerst bij Nike gereleased. In 2012 werd de ‘Thunder’ opnieuw gereleased. De Air Jordan 4 is in 1989 ontworpen door Tinker Hatfield en heeft een opvallend silhouet. Kenmerkend voor de Air Jordan 4, is het gaas op het bovenwerk. Ook dit keert terug op de ‘Thunder’.

De ‘Thunder’ heeft een zwart-gele colorway. Hier kleurt het bovenwerk zwart en is dit gemaakt van nubuck leer. Gele details zijn over het gehele design geplaatst. De upper kleurt geel en verschijnt onder het zwarte gaas. Ook de vetertags en de middenzool hebben een vibrant gele kleur gekregen.

Op de tong is het Jumpman logo gezet. Deze kleurt hier wit en hier onder is ‘Flight’ in het geel gezet. Ook op de hiel komt het Jumpman logo terug. De Air Unit is translucent en zorgt voor demping en comfort. De buitenzool kleurt zwart en contrasteert mooi met de gele middenzool.

De Air Jordan 4 ‘Thunder’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2023 verwachten. Bekijk hier onder de eerste beelden van het paartje en houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

Air Jordan 4 Thunder
Air Jordan 4 Thunder
Air Jordan 4 Thunder
Air Jordan 4 Thunder
Door: Lotte
Foto credits:zsneakerheadz

Productdetails

StylecodeDH6927-017
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 4
ColorwayBlack/Tour Yellow/White
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-06-2023
Beoordeling8.9 / 10 (1576 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Een tijdloze sneaker die de legendarische geschiedenis van Jordan Brand eert is de Air Jordan 4 Retro 'Thunder'. Deze schoen straalt een gedurfde en elektriserende stijl uit dankzij het zwarte nubuck bovenwerk met levendige gele accenten. De iconische kenmerken van de Air Jordan 4, zoals de zichtbare Air demping in de hiel en de mesh netten op de zijpanelen, bieden uitzonderlijke ondersteuning en comfort.

Voor zowel sneakerheads als fans van het Jordan Brand is de Air Jordan 4 Retro 'Thunder' een must-have vanwege de opvallende colorway en het klassieke silhouet. De sneaker is ook verkrijgbaar in de maten GS, PS en TD
Air Jordan 4 Retro 'Thunder' DH6927-017
1,2K
jun.
1
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date