Skip to content

Air Jordan 4 RM 'Iron Grey'
FQ7939-002
•100% upvoted

13 juli 2024 14:14

De Air Jordan 4 RM verschijnt in een ‘Iron Grey’

De Air Jordan 4 RM verschijnt in een ‘Iron Grey’

De eerste beelden van de Air Jordan 4 RM in de colorways ‘Iron Grey’ zijn opgedoken. De sneaker gebruikt de kleuren die ook op de Air Jordan 4 ‘Fear’ verschenen, die eerder dit jaar zijn comeback maakte. Het is nog niet bekend wanneer de ‘Iron Grey’ colorway zal releasen.

2024 is een belangrijk jaar voor BMX’er Nigel Sylvester, die de Air Jordan 4 RM zal introduceren met zijn ‘Grandma’s Driveway’ colorway. Eerder deze maand verschenen de officiĂ«le beelden van de groene sneaker. Maar voordat de sneaker zal releasen, zien we eerst een volgende colorway verschijnen van het silhouet.

Zo toonde JD Sports de eerste beelden van de Air Jordan 4 RM ‘Iron Grey’. In tegenstelling tot de ‘Grandma’s Driveway’ colorway, gebruikt deze variant een ietwat meer ingetogen kleurenpalet. De sneaker combineert verschillende tinten grijs op de upper en is gemaakt van suède en leer.

De AJ4 RM haalt inspiratie uit zijn voorganger, de Air Jordan 4. De kraag is echter lager dan die van de Air Jordan 4. Ook zijn er over het bovenwerk dynamische TPU-elementen geplaatst die extra versteviging bieden. De gewatteerde kraag biedt comfort.

Het is nog niet bekend wanneer de Air Jordan 4 RM ‘Iron Grey’ zal gaan releasen. Wel kunnen we de sneaker in 2024 verwachten. Bekijk de eerste beelden van de colorway hieronder en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Air Jordan 4 RM 'Iron Grey'
Air Jordan 4 RM 'Iron Grey'
Air Jordan 4 RM 'Iron Grey'
Air Jordan 4 RM 'Iron Grey'
Door: Lotte
Foto credits:JD Sports

Productdetails

StylecodeFQ7939-002
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 4 RM
ColorwayIron Grey/Off Noir/Dark Smoke Grey/Chambray
KleurGrijs
DoelgroepMannen, Vrouwen
ReleasedatumVerwacht in 2024
Beoordeling10 / 10 (7 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date