Skip to content

Air Jordan 1 Mid PS 'UNC to Chicago'
FB2212-100
73% upvoted

Productdetails

StylecodeFB2212-100
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 1
ColorwayWhite/Metallic Gold/University Red/Blue Lightning/Wolf Grey
KleurWit
DoelgroepJongens, Meisjes
Releasedatum03-08-2023
Beoordeling7.3 / 10 (26 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De unieke en iconische Air Jordan 1 Mid PS 'UNC to Chicago' viert de rijke geschiedenis en legendes van basketbal. Met zijn opvallende kleurtransformatie combineert dit limited edition model het traditionele 'UNC' blauw met het duurzame 'Chicago' rood.  

De sneaker heeft een wit leren basis met overlays en merkelementen om de iconische boodschap over te brengen. Van het collegiale blauw van North Carolina op de teen tot het vurige rood van de Chicago Bulls op de hiel en de zoolvoering, het ontwerp van de schoen vertegenwoordigt de reis van collegiaal basketbal naar NBA-succes. De iconische olifantenprint is gebruikt in het ontwerp dat UNC-blauw en Chicago Red combineert met gouden accenten. De Swoosh en kraag in goud versterken de look van de sneaker. 

Voor jonge sneakerliefhebbers garandeert de Air Jordan 1 Mid PS 'UNC to Chicago' zowel stijl als comfort dankzij de nauwgezette aandacht voor detail. Hij is ideaal voor actieve kinderen die altijd in beweging zijn vanwege de hoogwaardige materialen en dempende zool, die duurzaamheid en ondersteuning bieden.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date