Skip to content

Air Jordan 1 Low Alt PS 'Fierce Pink'
DZ6958-160
89% upvoted

Productdetails

StylecodeDZ6958-160
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 1
ColorwayFierce Pink/Black/White
KleurRoze
DoelgroepJongens, Meisjes
Releasedatum24-07-2023
Beoordeling8.9 / 10 (18 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De Air Jordan 1 Low Alt PS 'fierce pink' is een schoen ontworpen voor kleuters die attitude uitstraalt met zijn gewaagde maar klassieke kleurencombinatie van zwart, wit en hot pink. Het biedt stabiliteit en stijl aan je kleintje, terwijl het ook gemak voor jou biedt.

De schoen heeft een klittenbandsluiting, zodat je hem snel en gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Het heeft een overwegend hot pink bovenwerk, met een zwart accent in de hiel, het treklipje en in de veters. Tot slot zijn de toebox, de contrasterende kant van de roze swoosh en de volledige zool uitgevoerd in een strakke witte kleur.

Met zijn levendige en opvallende ontwerp is de Air Jordan 1 Low Alt PS 'fierce pink' perfect voor actieve kinderen die een statement willen maken. Het combineert mode en functionaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een stijlvolle en praktische sneakeroptie voor kinderen van elke leeftijd, want deze kleurstelling is ook verkrijgbaar voor de Air Jordan 1 Low GS en de Air Jordan 1 Low Alt TD.
Air Jordan 1 Low Alt PS 'Fierce Pink' DZ6958-160
14
jul.
24
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date