Skip to content

adidas Adizero Adios Pro 3 'To Run Is To Live!'
GW7261
56% upvoted

27 maart 2023 08:51

Een blik op de adidas ADIZERO Adios Pro 3.0

Een blik op de adidas ADIZERO Adios Pro 3.0

Na het debuut in juni 2022 heeft de adidas Adizero Adios Pro 3.0 zich bewezen als een van de top-of-the-line hardloopschoenen. Gedragen door beroemde atleten zoals Evans Chebet en Benson Kipruto tijdens het winnen van grote marathons over de hele wereld. De nieuwste colorway van deze hardloopschoen toont een liefde voor uitdaging en competitie. Er is nog niet veel bekend over de releasedatum, maar het wordt verwacht dat de hardloopschoen in het voorjaar van 2023 wordt uitgebracht.

Design

Het technische ontwerp van de Adizero Adios Pro 3.0 ‘To run is to live’ omvat carbon energiestaven in de tussenzool, parallel aan de middenvoetsbeentjes. De schoen maakt gebruik van Lightstrike Pro Foam voor energiezuinige tussenzolen. In combinatie met een nieuw lichtgewicht bovenwerk, Continental rubberen buitenzolen en tractiepads, helpt deze schoen je om tijdens het hardlopen op tempo bochten te nemen.

Naast het technische gedeelte van de schoen heeft de ADIZERO Adios Pro 3 ‘To run is to live’ een clean en simpel design, voornamelijk in een sail white colorway met rode en zwarte accenten. De tekst ‘NYC 9x Champion’ staat op het ronde merk op de binnenzool. Het Adizero-logo staat onderop. Om de hardloopschoen af te maken, staat er ‘To run is to live!’ op de zijkant.

De officiële releasedatum is nog onbekend, maar de adidas ADIZERO Adios Pro 3.0 kan je verwachten in het voorjaar van 2023. Wil je op de hoogte blijven van deze en andere releases? Download dan gratis onze Sneakjagers app.

Door: Rick
Tags:#adidas
Foto credits:adidas

Productdetails

StylecodeGW7261
Merkadidas
Modeladidas Adizero
ColorwayOff White/Better Scarlet/Shadow Navy
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling5.6 / 10 (27 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date