Skip to content
Newsfeed

Woven Suit: De nieuwe upgrade voor Nike’s Tech collectie

22 oktober 2024 20:24
Woven Suit: De nieuwe upgrade voor Nike’s Tech collectie

Nike komt met iets nieuws voor hun Tech collectie: Woven Suit. Deze nieuwe lijn geeft een frisse upgrade aan de klassieke Tech-items met een relaxte pasvorm en opvallende kleuren die perfect passen bij het nieuwe seizoen. Wie zegt er nou nee tegen een stijlvolle outfit die je zowel in de sportschool als op straat kunt dragen?

Woven Suit heeft die casual vibe die we allemaal zo waarderen, maar is deze keer gemaakt van ademende en rekbare materialen. Hierdoor ben je vrij om te bewegen, of je nu intensief traint of een dagje in de stad doorbrengt. Dankzij de Dri-FIT-technologie blijf je koel en droog, omdat zweet snel wordt afgevoerd.

Nike Tech Woven Suit Blauw

Zoals we van Nike Tech gewend zijn, bestaat de collectie uit een full-zip jack en twee soorten broeken. De jas is een upgrade van de populaire Tech Fleeces en heeft een relaxte, comfy pasvorm. Met een tweezijdige rits en bungee koorden kun je de jas helemaal personaliseren.

Wat de broeken betreft, kun je kiezen voor een oversized model voor die casual look of een strakker model voor een slanker silhouet. Beide opties zijn gemaakt om je bewegingsvrijheid te maximaliseren, zodat je altijd soepel kunt bewegen.

Nike Tech Woven Suit groen
Nike Tech Woven Suit groen

De Nike Woven Suit-collectie is nu beschikbaar en klaar om je garderobe een boost te geven. Of je nu op zoek bent naar comfort tijdens je workouts of een stijlvolle look voor je dagelijkse bezigheden, deze collectie biedt alles wat je nodig hebt. Mis het niet en shop jouw favoriete items nu via de knoppen hieronder!

Nike Tech Woven Suit Groen
Nike Tech Woven Suit Blauw
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date