Skip to content
Newsfeed

Who Decides War en Jordan Brand onthullen de Flight Court

6 september 2024 18:00
Who Decides War en Jordan Brand onthullen de Flight Court

Jordan Brand werkt samen met het New Yorkse streetwearlabel Who Decides War voor de drop van een geheel nieuw silhouet: de Jordan Flight Court.

Who Decides War, opgericht door Ev Bravado en Téla D’Amore in 2018, heeft in korte tijd naam gemaakt in de modewereld door hun gedurfde en expressieve ontwerpen. Het merk staat bekend om het gebruik van distressed denim, symbolische grafische elementen en hun focus op thema’s als oorlog, vrede en sociale rechtvaardigheid.

Deze thema’s zien we ook terug op de Jordan Flight Court, met als hoogtepunt de boodschap ‘The World Is Your Court’ geborduurd op de binnenkant van de tong, wat het idee van zelfexpressie en persoonlijke kracht benadrukt.

De Jordan Flight Court biedt een nieuwe interpretatie van klassieke Jordan-elementen. Het model heeft een tussenzool die doet denken aan de Jordan 4, maar heeft een elegantere uitstraling dankzij het ontbreken van de kenmerkende plastic elementen.

Als we de eerste beelden bekijken zien we een ‘Bred’ kleurenschema van Off-Noir en rood. De sneaker is gemaakt van premium materialen zoals nubuck, canvas en leer. Als laatste zien we subtiele rode borduursels verspreid over het bovenwerk.

De Who Decides War x Jordan Flight Court zal naar verwachting eind 2024 droppen en zal exclusief beschikbaar zijn in damesmaten. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates rondom deze release.

Who decides war x Flight Court
Who decides war x Flight Court
Who decides war x Flight Court
Who decides war x Flight Court
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date