Skip to content

Nike Zoom Vomero 5 'Black & Metallic Silver'

CI1694-001
75% upvoted
24 oktober 2024 11:27

Where to cop: Nike Zoom Vomero 5 ‘Black & Metallic Silver’

Where to cop: Nike Zoom Vomero 5 ‘Black & Metallic Silver’

Ben je op zoek naar een sneaker die zowel je outfit compleet maakt als aansluit bij de nieuwste trends? Dan is de Nike Zoom Vomero 5 ‘Black & Metallic Silver’ precies wat je zoekt. Deze release biedt niet alleen een klassiek silhouet met moderne details, maar ook optimaal comfort. Zet vrijdag 25 oktober 2024 om 09.00 uur alvast in je agenda, want dan dropt deze must-have sneaker bij Nike en geselecteerde retailers.

Nike Zoom Vomero 5 ‘Black & Metallic Silver’ | CI1694-001

De Nike Zoom Vomero 5 is de afgelopen maanden in verschillende populaire colorways uitgebracht, waaronder de frisse ‘Pink Foam’, de opvallende ‘Photon Dust’, en de herfstachtige ‘Dusted Clay’. Met de nieuwste colorway, de ‘Black & Metallic Silver’, kiest Nike voor een tijdloze en veelzijdige look die bij elke outfit past. Dit maakt hem de perfecte keuze voor elke sneakerliefhebber die stijl wil combineren met comfort.

Wat deze sneaker zo bijzonder maakt, zijn de kenmerkende materialen en details. De schoen heeft een mesh basis en een bovenwerk van TPU caging, wat zorgt voor ademend comfort en een strakke, technische look. Dit betekent dat je niet alleen in stijl loopt, maar ook dat je voeten fris blijven, zelfs op lange dagen.

Nike Zoom Vomero 5 'Black & Metallic Silver' CI1694-001
Nike Zoom Vomero 5 'Black & Metallic Silver' CI1694-001

De kleuren van de ‘Black & Metallic Silver’ colorway zijn mooi in balans. De mesh basis heeft een zilveren tint, terwijl de binnenvoering en TPU ribbed caging in contrasterend zwart zijn uitgevoerd voor een subtiele, stijlvolle touch. De ‘Metallic Silver’ overlays op de hiel, neus en zijpanelen geven de sneaker een futuristische uitstraling, zonder te veel op te vallen.

Nike Zoom Vomero 5 'Black & Metallic Silver' CI1694-001
Nike Zoom Vomero 5 'Black & Metallic Silver' CI1694-001

Naast zijn stijlvolle looks, biedt de Nike Zoom Vomero 5 ook ultiem comfort. Dankzij de Zoom Air-technologie ervaar je extra demping en een fijn gevoel bij iedere stap die je zet. Of je nu een lange dag doorbrengt in de stad, de hele dag op je benen staat, of flinke afstanden loopt, met deze sneakers aan je voeten ben je verzekerd van de juiste ondersteuning en comfort.

Nike Zoom Vomero 5 'Black & Metallic Silver' CI1694-001
Nike Zoom Vomero 5 'Black & Metallic Silver' CI1694-001

Waar kan ik de Nike Zoom Vomero 5 ‘Black & Metallic Silver’ kopen?

Ben je enthousiast en wil je weten waar je de Nike Zoom Vomero 5 ‘Black & Metallic Silver’ kunt kopen? Op 25 oktober 2024 om 09.00 uur ’s ochtends zal deze gaan droppen bij Nike en geselecteerde retailers. Het team van Sneakerjagers heeft een handig overzicht voor je gemaakt. Check alle verkooppunten op onze pagina en zorg dat je klaarzit, want deze release kan snel uitverkocht raken!

Als laatste tip wil ik je aanraden om ons te volgen op Instagram. Daar delen we als eerste alle updates over de nieuwste releases, zodat je altijd als een van de eersten op de hoogte bent van de laatste sneakertrends. Je wilt tenslotte niets missen, toch?

Door: Mariëlle
Foto credits:Nike

Productdetails

StylecodeCI1694-001
MerkNike
ModelNike Zoom Vomero
ColorwayDark Grey/Black/Sail
KleurGrijs
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatumvandaag om 09:00
Beoordeling7.5 / 10 (60 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date