Skip to content
Newsfeed

Up-close beelden van de A Ma Maniére x Nike Air Max 95

4 oktober 2024 13:33
Up-close beelden van de A Ma Maniére x Nike Air Max 95

2024 is een belangrijk jaar voor A Ma Maniére. De sneakerboetiek uit Atlanta bestaat dit jaar 10 jaar en viert dit met een uitgebreid sneaker pack. Enkele exemplaren uit dit pack zijn al gereleased, denk hierbij aan de Air Jordan 3 en Air Jordan 4. Nu zien we gedetailleerde beelden van de Air Max 95.

Tijdens Paris Fashion Week begin dit jaar zagen we al de eerste beelden van de Air Max 95. Althans, dat dachten we te zien. Kijkend naar de eerste beelden en de recent gedeelde foto van A Ma Maniére, waarin de volledige line-up te zien is, is een groot verschil te zien in de kleur van de buitenzool.

Waar de ene foto een crèmekleurige zool toont, zien we bij de andere foto’s een donkerbruine buitenzool. Het lijkt er op dat het bij de eerder vertoonde beelden dan ook over een sample of friends & family release ging, in plaats van de daadwerkelijke release. De nieuwe beelden tonen een warm kleurenpalet

Op 31 oktober 2024 zal de A Ma Maniére x Nike Air Max 95 gaan releasen bij Nike. Bekijk de beelden van het paar hieronder en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor belangrijk sneakernieuws.

A Ma Maniére x Nike Air Max 95
A Ma Maniére x Nike Air Max 95
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date