Skip to content
Newsfeed

Travis Scott onthult Jordan Jumpman Jack in ‘Red/Gum’ colorway

15 juli 2024 15:33
Travis Scott onthult Jordan Jumpman Jack in ‘Red/Gum’ colorway

Travis Scott onthulde tijdens zijn Circus Maximus Tour in Londen een volgende Jordan Jumpman Jack colorway. De artiest verscheen in een nog niet eerder vertoonde ‘Red/Gum’ colorway aan zijn voeten. Het is nog niet bekend wanneer de sneaker zal gaan releasen.

Travis Scott’s signature sneaker krijgt er een nieuwe colorway bij. Nadat de Jordan Jumpman Jack zijn debuut maakte begin 2024, zijn er al enkele colorways verschenen op het silhouet. Denk hierbij aan de ‘University Red’ en ‘Bright Cactus’, die later dit jaar wordt gereleased.

Nu zien we het chunky silhouet in een ‘Red/Gum’ colorway verschijnen. Het bovenwerk van de sneaker is van top tot teen rood. Het model gebruikt de materialen suède en canvas. Op de tong is het Jumpman logo geplaatst. De reversed Swoosh op het middenpaneel en de strap op de neus maken de sneaker compleet.

De Travis Scott x Jordan Jumpman Jack ‘Red/Gum’ komt met een golvende gumzool die extra tractie biedt. Bekijk de eerste beelden van de sneaker hieronder. De ‘Red/Gum’ colorway heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we het paar in 2024 bij Nike verwachten.

Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor updates.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date