Skip to content

There Skateboards x Nike SB Dunk Low 'Gorge Green'
HF7743-001
88% upvoted

1 augustus 2024 13:20

Release reminder: There Skateboards x Nike SB Dunk Low ‘Gorge Green’

Release reminder: There Skateboards x Nike SB Dunk Low ‘Gorge Green’

There Skateboards, een label uit California, komt samen met Nike. De nieuwe There Skateboards x Nike SB Dunk Low ‘Gorge Green’ dropt op 02 augustus 2024.

Het is een veelbewogen jaar voor Nike SB. Na releases met namen als Futura en Verdy Dunks, speelt het sublabel van Nike ook een grote rol tijdens de Olympische Spelen die dit weekend van start gaan. Skateboarden is dit jaar een officiële sport voor de Zomerspelen. Nike speelt hierop in met de ene naar de andere release.

Nu zien we een volgende collab van de Nike SB verschijnen. There Skateboards komt met een gifgroene colorway van de Nike SB Dunk. De sneaker heeft een zwarte upper van een viltachtig materiaal. Over de sneaker heen zijn groene overlays geplaatst met unieke doodles die in het wit in het materiaal gestichet zijn.

Op de tong en hiel zijn de brandings van Nike en There Skateboards geplaatst. Op de tong is een zilver embleem geplaatst in de vorm van twee (naakte) figuurtjes. De sneaker komt met custom veters die de kleuren van de sneaker combineren.

De release van de There Skateboards x Nike SB Dunk Low ‘Gorge Green’ staat gepland voor 02 augustus 2024, 09:00 uur bij Nike! Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Door: Lotte
Foto credits:Nike

Productdetails

StylecodeHF7743-001
MerkNike SB
ModelNike SB Dunk
ColorwayBlack/Gorge Green
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum02-08-2024
Beoordeling8.8 / 10 (144 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date