Skip to content
Watch

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 64

18 september 2024 17:25
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 64

Welkom terug bij een nieuwe aflevering van The Sneaker Update. In de volgende aflevering bespreken Lotte, Tom en Mats Nike’s volgende CEO, de Air Max SNDR ‘Black’ en de Aimé Leon Dore x New Balance collab. Daarnaast hebben ze het over Nigel Sylvester die Nike lijkt te domineren deze dagen.

The Sneaker Update is de podcast voor liefhebbers van sneakers, fashion, muziek en sport. In de podcast worden de wekelijkse releases besproken, komen hosts Mats, Lotte en Tom met hun eigen aanbevelingen en worden uiteenlopende topics uit de sneakercultuur besproken. Elke woensdag is er een nieuwe aflevering te beluisteren op Spotify.

In de volgende aflevering hebben Tom, Mats en Lotte het uitgebreid over John Donahoe, de huidige CEO bij Nike, die vervangen wordt door Elliott Hill. Aminé en New Balance komen voorbij, evenals Nigo en Nike. Tot slot bespreken ze de Air Max SNDR ‘Black’, die ze verkregen hebben via Footdistrict.

De podcast komt wekelijks met een nieuwe uitzending. Als je de voorgaande afleveringen hebt gemist, kun je deze beluisteren op het Sneakerjagers Spotify-account.

Luister nu naar de nieuwste aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als iTunes. Tune in om bij te blijven met de recentste sneaker updates.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date